Milyen egy divatlovas?
Meg amikor gazdag szülők lovat vesznek a kretén elkényeztetett kölyküknek,aki azt hiszi,tud lovagolni.Aztán leesik kétszer saját bénasága miatt,ilyenkor persze a ló a szar,csak a ló lehet a hibás.Ilyenkor jön az,hogy szetencsétlen jószágot bosszúból vágóra küldik.
Olyan is volt,aki fordítva tette fel a lóra a nyerget.Lett neki szólva,hogy nem lesz ez így jó.Válasz:ötmillióért vették a lovat,ért hozzá.Kicsajt vitte tíz perc múlva a mentő,lovat pár nap múlva pakolták kamionra és indult olaszországi társasutazásra.
Szerintem a divatlovas az a lovas, aki kimegy, felpakolják a lóra, végez, elköszön, a ló meg ott marad. Kijár hetente 1 vagy 2 alkalommal, és el van ájulva magától, közbe fészbúkra tolja a csodás lovas képeit. Olyan nincs, hogy valaki kényszerből nem ápolhat lovat. ez csak egy hülye kifogás, biztosan megoldható, hogy ha nem is azt a lovat, de másikat, amelyik bent van, behozza legelőről, vagy kivezesse a boxból, és megpucolja. Csak ugye ahhoz már fél órával többet kéne áldozni az időből. Nem is beszélve arról, hogy a lovardák tárt karokkal várják azokat a fiatalokat, akik hajlandóak heti 1-2 napot vagy délutánt beáldozni, hogy segítenek trágyázni, lovakat pucolni és társai, de ezeket a fiatalokat úgy kell vadászni. Ha a piszkos munkáról van szó, akkor már nem is kell lovagolni, vagy akkor ott a pénz, majd én kifizetem az órát.
És ez mellett vannak gazdag szülők csemetéi, akik szintén hasonló stílusban állnak a dologhoz. Ha az én lovam boxban van, mert mondjuk olyan az idő, és trágya van alatta, akkor nem várom meg a lovászt, míg a száz másik munkájának a végére ér szerencsétlen, hanem megfogom azt a rohadt trágyaszedőt meg a talicskát és kiszedem alóla. Sőt, kiszedem barátnőm lova alól is, hogy az se álljon szerencsétlen a saját ürülékében. Volt olyan, hogy a fél istállót kitrágyáztam, mert láttam, hogy a lovásznak még tényleg rengeteg más dolga van, de nem akartam nézni a lovakat a szutyokban. És persze volt olyan, aki ez miatt beszólt, hogy "Minek csinálod, majd jön a Józsi, megcsinálja, ezért kapja a fizetését!" Szegény Józsi meg minden nap el volt havazva, hálás volt, ha néhányan besegítettünk neki. Persze nem a "Divatlovasok" álltak sorban a trágyaszedőért, sőt, szépen odébb tolták a boxban a lovukat, amíg kiszedem alóla a szutykot, ő meg csak nézte. Van ilyen is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!