Vannak itt olyanok akik otthon tarnak lovakat?
Upsz,veletlen elkuldtem.
Tehat lattam,milyen korulmenyek kozt es hogyan tartjak a lovaikat es 2 kulon dimenzio az itteni allasfoglalas es a "valo vilag". Szep allapotu egeszseges,jol tartott lovakrol beszelek.
Ja,egy szosszenet,ma voltunk egy lovarda hazi versenyen nezokent.......haaaaaaat gyerekek,szok a lovak!!!!!!!! Csunyak,apolatlanok,sebesek,hozzaerni sem volt gusztusom nemelyikhez. Es a lovarda dolgozoi hozzaerto embernek mondjak magukat. Szegyen volt. Pedig hozzateszem,hogy lovas temaban elso osztalyos vagyok,de a latottak kivertek a biztositekot. A gyerekeknek "kiallitott" simogatni valo lovak kozul az egyik ugy ramsunyitott-volt vagy 170 a marja-hogy majdnem besz@rtam. A mogottem jovo gyerek fele meg oda is kapott. Osszegezve,szerintem nem az a lenyeg,hogy ki hol tartja a lovat,hanem, ahogy az allataval banik es amilyen szakertelemmel ellatja,az minositi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!