Mit gondoltok róla? Én őt néztem ki, márciusban terveztünk lovat venni. Mi a véleményetek róla? Ha láttok hasonló lovakat akkor légyszi azt is linkelni!
Ravallo apasággal nemigen vannak rossz lovak, én azt tapasztaltam, úgyhogy nagyon nem foghatsz mellé.
Herélni akkor érdemes, ha nem akarsz vele ménvizsgát tenni, ugyanis hiába marad esetlegesen (!) csődörös, de lehet legelőre vinni más lovak közé, nem kell élete végéig bezárva élnie, ami azért sokat jelenthet.
Irigylem az ilyen gazdag szülők kölykeit :(
"márciusban terveztünk lovat venni"= szüleim márciusban vesznek nekem (link alapján) egy olyan drága lovat, hogy abba 10 rendes kereső belegebed.
Én meg 10 hónapja spórolok, hogy felszereléssel együtt vegyek egy lovat. még 3 hó és az első bértartás is megvan. De akkor is 200 a felső határ és nem ilyen 1,5 milkás versenylovat nyomnak a seggem alá :/
De ott legalább tudod, hogy te dolgoztál meg érte. A ló szép, szívesen megnézném a képek alapján, ha lovat keresnék. Az, hogy eddig nem versenyzett az csak egy dolog. Számomra mindig egy kicsit olyan nemtörődömség érzetet kelt, amikor nem szánnak rá egy hirdetésre 5 percet, hogy írjanak pár szót az "árucikkről".
Viszont én is azt mondom, hogy márciusig még bőven el fog menni ez a ló, hacsak le nem foglaljátok...Akkor viszont, amíg nem hozzátok el fizethettek utána tovább is. :)
A 1,5 milliót kicsit talán jelen esetben sokallanám is, főleg amennyire lent vannak az árak.
Az ára biztos, hogy millió feletti. Szép ló, jó felmenőkkel.
Gondolom versenyezni szeretnél.
Aki szerit meg lent vannak az árak... manapság egy akadályt látott ló millió körül indul, ha még jó származása, esetleg versenyeredménye is van akkor ez az ár még magasabb.
200 körül általában származás nélküli hobbi lovacskákat kap az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!