Mit gondoltok róla? Én őt néztem ki, márciusban terveztünk lovat venni. Mi a véleményetek róla? Ha láttok hasonló lovakat akkor légyszi azt is linkelni!
Köszi a válaszokat; a heréltetésen én is még el fogok gondolkodni. A hatos válaszolót is megtudom érteni és eggyütérzek vele. És igen versenyezni(kisebb versenyeken)is szeretnék majd vele de mégis az lenne a cél hogy anyukám és én (aki a legtöbbször lovagolna rajta) annak élvezet legyen; rossz szokásoktól mentes,könnyen kezelhető,megbízható és fontos hogy a fizikai állapota is rendben legyen mert akárhogy is veszel lovat 2-3 százezerért ha két hónap után lesántul vagy bármi más baja van és akkor meg azért fizetsz nem kis összegket.(persze a drága ló is lesántulhat de kevesebb az esélye) Fontos hogy én/anyukám eltudjunk vele menni egyedül is (van edzőm). És ha ezeket összeadod akkor nem nagyon fogsz ilyen lovat jó származással MO.-on kapni. Hameg van pénzünk rá akkor meg mérne legyen tényleg ilyen.
Ha van még tanácsotok/válaszok (az árával kapcsolatos tippek) akkor irjátok meg légyszi.
Mi az hogy egy drágább ló kevesebb eséllyel sántul le?
Pfu,ez röhej...
Ekkora baromságot :D
Az én lovamat 200 ezerért vettük,többször szökött már meg,ugrott át majdnem akkora kerítéseket,mint a saját maga marjának magassága,többször csúszott már el úgy kint a karámban,hogy azt hittem nem áll fel...
És azon kívül,hogy egy-két szőrkidörzsölődés (fél centisek) nem lett semmi baja.
Olyan,mintha a gazdag szülőktől született gyerek kevesebb eséllyel töri el a kezét vagy bármely csontját,mint aki a putriból jött.
Pont,hogy ellenkezőleg.
Általában a kis félridegben,ridegben élő,félvér lovacskák sokkal nehezebben lesznek sánták,betegek,mint a puccos,agyontápszerezett versenylovak.
Amúgy meg gyönyörű a ló,jó döntés lenne,de én semmi kép sem heréltetném ki...Márciusig még sok idő van,de sok sikert hozzá! :)
Még ő is egy lehetőség, ti mit gondoltok róla? Nagyon hasonlóak de nekem egy kicsit az első szimpatikusabb nektek milyen?
Fejletlenebb, igaz, még csak öt éves.
Mit jelent számodra az, hogy "kinézel egy lovat", beszéltél már egyáltalán az eladóval róluk? Mert nézegetni itt mindenki nézegeti, de gyanítom, megvenni senki nem fogja.
Ezt pár kép alapján nehéz megítélni.
Viszont, ha jó képességű lóról van szó, akkor valószínű hogy március előtt gazdára talál, tartogatni meg nem fogja neked senki, max szerződés ellenében viszont kitalálhatják azt, hogy addig fizess a lóra előleget, meg bértartást.
Amúgy, ha csak hobbi lovacskázni szeretnétek pár kisebb versennyel, akkor ne vegyél csődőrt, vagy heréltessétek ki, mert tapasztalatlan kezekben egy szelíd csődiből is lehet problémás ló.
Ha komolyabban tervezed a versenyzést, akkor érdemes elgondolkodni, hogy mit is szeretnél.
Amúgy mit értesz kisebb verseny alatt? Ami ilyen házi verseny, kezdőknek, illetve olyanoknak akiknek nincs rajtengedélye, vagy rendes hivatalos versenyen indulnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!