Egy hobbiló, ha ridegben van tartva, heti hány alkalom lovaglást igényel? Ehhez mennyi abrak társul?
Etetési időben esznek a lovak... hogy ez lovaglás előtt, vagy után van, az attól függ....
Mindenesetre legalább egy fél órát illik várni lovaglás előtt, de utána sem árt.
Én heti kétszer szoktam lovagolni az enyémet, kb. 10 km 1 alkalom.
Nálam az alap abrak, hogy két zsák csöves kukoricát egyben ledaráltatok 10 kg tritikáléval, és 5 kg fekete napraforgóval. Ebből a keverékből szoktam neki adni reggel, délben, este 1 serpenyővel, vízzel elkeverve. Az esti adaghoz adok 1 serpenyő korpát is. Ha tudom, hogy hosszabb távra megyek, akkor keverek bele neki darált lucernát is. Ha pedig nagyon meghajtottam, akkor hazaérkezés után 1/2 órával adok neki 1 serpenyő tritikálét, vagy szálas lucernát. Itt látható a lovam, a videó felétől. https://www.youtube.com/watch?v=QmqZqJfSLU4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!