Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Hogy vegyem rá a szüleimegy...

Hogy vegyem rá a szüleimegy saját lóra?

Figyelt kérdés
Most az ilyenválaszok nem érdekelnek, hogy ilyen sok felelőséggel jár stb. Igen, tudom. Van itt a városban egy lovarda, ahova gyalog még akár télen is el tudok menni, tehát nem kell cipelni, amit úgyse tudnánk megoldani, mert dolgoznak.. Zsebénzről nem tudok lemondani, mert nem is kapok, hanem inkáőbb amikor kell valamik megveszik.. Úgyse szoktam igaából semmit nagyon kérni, max.nagy ritkán lovas dolgokat (ügye nem olyan olcsóak) de hát egy félvben MAX. kétszer.. Igen nyerget is kell venni meg stb. Tudom orvosi vizsgálat stb. plusz pénz.. De az érdekelne, hogy ti hogyan vettétek rá a szüleiteket?Amúgy nem kell nekem egy jobbnál-jobb sportló, engem nem érdekel, hogy milyen nemes fajta stb. Ha megis engedik, mindeképp egy oktatóval mennék. Légyszí segítsetek!! 13/L

2014. aug. 14. 14:08
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy egy lovat naponta lovagolni kell, vagy legalábbis mozgatni. Na már most ugye a tartás az x ezer forint, jó helyen akár 30, de ha olyan helyen laksz, van, hogy a legjobb hely, ami elérhető, és miben van, ami neked kell, akár 60-70. E mellé te edzővel szeretnél lovagolni, aki nem tart ingyen órákat a bértartóknanyi jogon, szóval az eddigi heti 2-3 edzésed mellé (ami edzésenként akár 3-4 ezer is lehet) kérnél még havi 45 ezret átlagban. És akkor még nem patkoltuk/körmöltük szegényt, nem kapott oltásokat, nem volt vérvétel, nem volt fogreszelés, vagy egyéb állatorvosi ellátása sem. Nem vettél neki vagy magadnak felszerelést, nyalósót a lónak, vagy bármilyen kiegészítőt, ha épp szüksége van rá (pl. vitaminkeveréket, ha eddig rossz helyen tartották).

Lóbérlés jó dolog, a feles tartásnál nagyon gyakran csak a gond van a végén.

2014. aug. 21. 16:56
 32/32 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Egyébként felestartást, serintem inkább nem próbálnám ki, mert ha a másik ember meggondoja magát, vagy valamiért nem lehet, a ló másik gazdája, akkor az gáz... Köszi mindenkinek!!
2014. aug. 22. 12:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!