Ha a ló eszi a saját ürülékét, az mit jelent?
Én hallottam olyat, hogy a B valamennyi vitamint első emésztésre nem tudja "felszívni" a szervezete, így előfordulhat, hogy szemezget a saját ürülékéből. A nyulakat mondta hasonlatnak az illető, mert ezt náluk is meg lehet figyelni.
De itt is ír róla, bár ez minden állatot beleveszi. De szerintem csak erről van szó :)
vitamin hiány.
nyalósó van előttük?
én láttam ilyet ismerősnél, amit berakták a nyalósót abba hagyták a saját kakijuk evését.
esetleg takarmánymész, de ezt már félve írom le.
A bélbaktériumok miatt nem lehet? A csikó is azért eszi és én ezért gondolnék rá. Valami miatt sérültek, pl. stressz miatt is lehet szerintem. Nálunk is most elkezdte az egyik ló enni a másikét.
Ha egybe jön ki a kaja az nincs összefüggésben a férgességgel. Az csak is a fog problémája miatt lehet. Nem tudja megrágni rendesen. (esetleg nagyon mohón eszik) Zabot nem fontos megroppantani, de a kukoricát már érdemes. darálás nem jó.
Nyalósó legyen előtte, és valamilyen vitamin kiegészítőt is adhatsz neki.
Féreghajtózást pedig ismételni kell, ha durván férges volt.
Egyébként lehet az unalom jele is - legyen rendesen lemozgatva, nem is fizikailag, de fejben fáraszd el minden nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!