Hogy vegyem rá a szüleimegy saját lóra?
Kérdező, értsd meg, hogy a lovaglás a TE szívügyed. A szüleidnek egyszerűen nincs benne az életükben a lovaglás annyira, hogy több milliót kivágjanak az ablakon erre a hobbidra. Ez olyan, mintha én terepasztalon vonatokat szeretnék építeni, és erre kérnék a szüleimtől egyszeri több százezres és havi 40-50ezer forintos kiadást, plusz egy jelentős, több százezres vésztartalékot.
Nem az ő világuk, nem az ő szívügyük, nem az ő életük, nem értik, hogy neked miért fontos. Ha azt sem értik, hogy neked miért lenne jó a tereplehetőség (vagy lehet, hogy értik, csak nincs lehetőségük megvalósítani, mondjuk valami tényező miatt, amit itt te nem említettél), akkor ennyi.
Neked kell ezt majd megvalósítanod, tőlük hiába várod el.
én írtam a biztonsági őröst, nem volt kamu, csak ott az a nagy különbség, hogy ott a szülők lovagolnak, nem a gyerek. tehát nem a gyereküknek vették a lovat, hanem maguknak, ez az ő döntésük, természetesen annyival kevesebbet tudnak magukra és a gyerekekre költeni.
az teljesen más, ha másik lovardába szeretnél járni, erről meggyőzhetőek szerintem, lovat szerintem nem fognak venni.
azt kérdezted, hogy mi mivel vettük rá a szülőket, hogy legyen lovunk. nos én egész gyerek/kamasz koromban győzködtem őket és nem vettek, mindig azt mondták, hogy majd ha felnőtt leszek vehetek magamnak, pedig elég jó anyagi körülmények között éltünk.
aztán felnőttem és vettem magamnak.
ellenben ha a tanulás rosszul megy, akkor nehéz lesz olyan munkát találnod, amiből megengedhetsz magadnak egy lovat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!