Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Szeretnék lovagolni tanulni....

Szeretnék lovagolni tanulni. Mennyibe kerül a lovagló óra? Vagy egy óra hossza lovaglás?

Figyelt kérdés
2014. aug. 8. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
adott helytől függ. 2000 ft-ról egészen felmehet akár 5-6 ezer ft.-ra is.
2014. aug. 8. 19:27
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez nagyon változó. Ha rendesen szeretnél megtanulni lovagolni és esetleg később lovat is szeretnél, akkor midnenképp egy lovardában kezdj el megtanulni! Igaz, hogy nem a legolcsóbb, de legalább rendesen megtanítanak. Arra ügyelj, hogy az oktató mindig magyarázzon, ne az legyen, hogy te lovagolsz ő meg csak bámul. Lovardában általában 3-4ezer körül van 1óra lovaglás. Azonban ha csak nagyon hobbi szinten kezdenéd el, akkor elég egy olyan hely is, ahol olcsón megtanítanak, de azért megfelelően. Ilyen helyeken 2ezer körül van 1óra. A legfontosabb a kobak! Valamint az ülés legfontosabb elemei: Húzd ki magad, sarok lent, lábfej befelé, térdeddel és egész lábszáraddal szorítasz, kezek az első kápa felett. Amikor kanyarodsz akkor pedig magad felé húzod a szárakat, nem pedig oldalra. ha van még kérdésed szívesen válaszolok.
2014. aug. 8. 19:30
 3/9 A kérdező kommentje:
A 2000 ft os hely mennyire van felszerelve?Tehát van nyereg?...stb.Voltam egy helyen érdeklődni ahol egy óra lovaglás kerül 1500 ft be,de nyereg nélkül,és semilyen más felszerlés nincs,se sisak,sem oktatás csak lovaglás.A ló nagyon nyugodt azt mondták hogy nem lehet róla leesni.És egy nagyon kicsi körbekeritett helyen lehet lovagolni.Éedemes ilyen helyért ennyit kifizetni?
2014. aug. 8. 19:36
 4/9 anonim ***** válasza:
Hat szerintem először egy normális oktatóval, nyereggel kezdj el tanulni majd hogyha mar biztosan ülsz mind3 jármodban irányítani tudod a lovat jöhetnek a olcsóbb igénytelenebb helyek. Marmint ugy értem hogy jo hogyha az alapok meg vannak ha mar biztos vagy akk járhatsz oda ahol 1500 ft
2014. aug. 8. 20:03
 5/9 anonim ***** válasza:
szerintem ne menj oda. inkább fizess 500-1000 ft-tal többet. ez nem játék, bármelyik ló megijedhet, és leeshetsz. jó helyen kell kezdeni, mert nagyon befolyásolhatja a többit.
2014. aug. 8. 21:18
 6/9 anonim ***** válasza:
2500ft/óra nálunk voltizshevederen kezdesz majd ha már van megfelelő egyensúlyérzék akkor nyereg kobakot és mellényt is adnak ha kérsz (ingyen) az oktató nagyon jó figyelmes egész végig magyaráz még a profiknak is (akik versenyeznek).
2014. aug. 9. 09:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2014. aug. 9. 20:21
 8/9 anonim válasza:
Szia!nalunk kezdoknek 6 ezer egy ora de aaa...eg es fold a tobbivel:-$ 5.oran mar vagtaztam es csak fel orat lovagoltam
2014. aug. 14. 21:16
 9/9 anonim ***** válasza:
nálunk a közelben:fél óra:2000
2017. febr. 12. 10:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!