Lehet rövidnadrágban lovagolni? Angol nyereg, és a lábszárvédőt felvenném.
Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nincs egyeltalán árnyék a pályán, és be meg nem megyünk, mert ott a kicsi a hely, meg szar is ott. Jobban is szeretek kinnt. Egyébként ugratok már,50 centis kisebb akadályokat. Nagyon kidörzsölné a lábam? Még ha a kengyelszíj az csak a vádlimat csípi be max (amikor lovaglózokniban voltambecsípte párszor) mert rajta van a nyeregszárny. Most így nem is tudom pontosan, mert nincs előttem a nyereg.2014. aug. 4. 11:59
1/15 anonim válasza:
én egyszer lovagoltam így, azt is azért mert nem számítottam hogy aznap lóra ülök. de azt mondom soha többet. kényelmetlen volt, beleragadtam a nyeregbe. inkább felveszem a hosszút.
2/15 anonim válasza:
Maradjunk annyiban, hogy nem lehet ha csak nem szereted/bìrod a fájdalmat.
4/15 anonim válasza:
Sétálni még elmegy, de amúgy fájni fog. Amúgy ha meleg van lovagolj reggel vagy este, a lónak se jó ha 40 fokban dolgoztatod.
5/15 A kérdező kommentje:
hát nem én döntöm el, mikor megye ovagolni anem az oktató. amúgy nincs az a nagy megeleg, csak a én inkább olyan típus vagyok, akinek télen is melege van.. de köszi a válaszokat
2014. aug. 4. 14:51
6/15 A kérdező kommentje:
amúgy hatra járok lovagolni, de nincse se olyan ház, se fa, ami árnyékot tartana.. :/
2014. aug. 4. 14:59
7/15 anonim válasza:
Szét fogja dörzsölni a lábad, izzadtan még rosszabb. Vannak nagyon-nagyon vékony pamut leggingsek, legalább azt vegyél fel + lábszárvédő (amíg lovon ülsz, fiúként sem gáz szerintem).
8/15 anonim válasza:
Ez örök vitatéma de egy lovasnak legyen már annyi igény ami elterjed legalább egy lovasnadrág viseletéig. Autóversenyző sem ül be a kocsiba megfelelő öltözék nélkül csak mert meleg van.Arról már nem is beszélve,hogy feltör ..
9/15 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat, amúgy az mindegy, mert lány vagyok :D
2014. aug. 4. 20:26
10/15 A kérdező kommentje:
amúgy csak kíváncsivoltam, mert már láttam több helyen, hogy rövidnaciban, meg csizmába/lábszárvédőben lovagolnak.. amúgy ma van egy lány, akinek van 2 lova, és ő az egyik lován, az oktató fia, meg a másik lován lovagoltak, térdfölé a másik meg térdalá érő naciban, meg cipőban :o
2014. aug. 4. 20:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!