Szerintetek megéri ebay-ről rendelni nyerget?
A méretek megvannak, az alapján stimmelne. Viszont Németországban van. Úgyhogy nem tudok átruccanni felpróbálni. Mennyi lehet a posta költség? Rendeltetek már "látatlanban" külföldről?
Egyébként, mielőtt születnek a miért kérdések, azért mert ott találtam meg azt a nyerget ami nálunk agyon használva van 150-ért (300 km-re). Náluk pedig szinte új állapotban ugyanennyi...
Külföldről szinte minden olcsóbb, de a postaköltség elég borsos. Először is meg kell nézni, hogy az eladó ad-e el Mo-ra. Ha igen, akkor a postaköltségnél van egy link, amire rákattintasz és láthatod a szállítási költségeket attól függően, hogy milyen gyorsan szeretnéd megkapni a terméket.
A hátránya, hogy ha nem jó a méret, el kell adnod. De ha jó áron vetted, akkor előbb-utóbb biztosan sikerül, kérdés, megengedheted-e magadnak, hogy addig benne áll a pénzed.
nem tudod belinkelni?
Amúgy nézegetem a postaköltségeket.... olaszból olyan 10 ezer körül van, Angliából már majd 40 ezer a posta :/ Német nyerget hirtelen nem találtam.
Szóval lehet az a 150 ezres nyereg szállítás után 160-180 ezresre jön ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!