Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Lehet rövidnadrágban lovagolni...

Lehet rövidnadrágban lovagolni? Angol nyereg, és a lábszárvédőt felvenném.

Figyelt kérdés
Az a baj, hogy nincs egyeltalán árnyék a pályán, és be meg nem megyünk, mert ott a kicsi a hely, meg szar is ott. Jobban is szeretek kinnt. Egyébként ugratok már,50 centis kisebb akadályokat. Nagyon kidörzsölné a lábam? Még ha a kengyelszíj az csak a vádlimat csípi be max (amikor lovaglózokniban voltambecsípte párszor) mert rajta van a nyeregszárny. Most így nem is tudom pontosan, mert nincs előttem a nyereg.

2014. aug. 4. 11:59
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Elég baj az,ha valakinek ennyi igénye van egészségére. Egy híres szakembert sem látni hiányos lovasöltözékben lovon.
2014. aug. 4. 20:35
 12/15 anonim ***** válasza:
58%

A ló és a sport iránt nem ártana annyi tisztelet, hogy tisztességesen felöltözöl akkor is, ha meleged van.

Gondolhatod, hogy 40 fokban én is szívesebben versenyeznék ujjatlanban, mint zakóban, mégsem teszem. ;)

2014. aug. 4. 21:42
 13/15 anonim ***** válasza:
Én szoktam így lovagolni, a térdemet nagyon csúnyán dörzsöli, és a combom ragad, ami könnyű ügetésnél pl borzasztó. Szóval csak laza, könnyű lovaglásokra merek ilyenben menni (pl 30perces terep vagy hasonló). Nyáron is ha lóra ülök inkább felveszek egy vékony leggingst, meg lábszárvédőt, akkor nem dörzsöl sehol.
2014. aug. 5. 12:54
 14/15 anonim ***** válasza:

Annyira szerintem nem melegít az a nadrág, hogy sokkal jobb legyen nélküle, ígyis-úgyis halálra izzad az ember, ha 40 fok van. Én még csizmát is veszek fel, de kibírom, megszoktam.

Ha csak ápolni megyek ki, vagy futószárazni, akkor kövdnadrágban megyek és ha úgy döntök, hogy mégis felülök egy kicsit, akkor kengyel nélkül lovagolok lépést-ügetést, így a lábam is megússza a nyúzást.

2014. aug. 5. 17:19
 15/15 anonim válasza:

Egyszer lovagoltam térdgatyában. Annyira szétszedte a lábamat a nyereg, hogy tiszta lila-kék.zöld véraláfutásos volt vagy 1,5 hétig. És nagyon fájt!

Azóta soha, de soha nem járok rövidgatyában!!!

2014. aug. 8. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!