Ha egy fiú 14 évesen kezd el lovagolni az nem késő (vagy nem gáz)?
Figyelt kérdés
14 éves vagyok unokatesóm jár lovagolni és mikor megy én is fel szoktam ülni a lóra de nem igazi lovaglás csak megyünk 1-2 kört
Nagyon megtetszett és ezért kérdem hogy nem késő-e vagy nem gáz-e?
2014. júl. 25. 23:16
1/11 anonim válasza:
15 vagyok és még mindig lovagolok:)
2/11 A kérdező kommentje:
Kösz tényleg akkor én is elkezdem
2014. júl. 25. 23:32
3/11 anonim válasza:
Nem késő és nem is gáz. Nem egy olyan embert ismerek, aki felnőtt fejjel kezdett el, nő és férfi egyaránt. Nincs korhatár. A létező legjobb dolog, amit csak tehetsz, a lovaglás :).
4/11 anonim válasza:
Én 27 évesen kezdtem. De ismerek 40-es kezdőt is. Szóval nem késő és nem gáz, egyáltalán.
5/11 anonim válasza:
Miért lenne gáz?:) Szerintem inkább vonzó,lásd.: Kovács Roland,Andiró Benjamin,Szuhai Peti,Lázár Zolika,Jármy Vince..mindegyikőjükért döglenek a tini lányok :D
6/11 anonim válasza:
dehogy az :) én 12 évesen kezdtem, mai napig tart. ha valaki ezt cikinek gondolja, meg ne foglalkozz vele, inkább az illető a ciki :)
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem :) sőt, szerintem ismerkedésnek se rossz
8/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem késő,én is 14 évesen kezdetem el és nem gáz.Sőt:)
9/11 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a hozzászólást akkor mostmár biztos hogy én is elkezdek lovagolni
2014. júl. 26. 23:23
10/11 anonim válasza:
Nemhogy nem késő, hanem igazándiból most tudod csak elkezdeni! Ti. a ló egy nagy és erős állat, 7 éves kis kertitörpék hiába dicsekednek az oviban, hogy ők lovagolni járnak, az nem lovaglás, csak lovagoltatás. A komoly munkát csak tinédzserkorban lehet megkezdeni, amikor az oktatvány végtagjai már megfelelő méretűre nőttek, meg lehetőleg szellemileg is túlvan már a "jajj de cuki, répát neki" színvonalon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!