Nyíregyházán hogy/hol lehet lovagolni?
Tiszavasvári úton ott a Fedeleslovarda, Pazonyi úton a Tesco után a Timpex, Oroson az Erdélyi Major, Aztán Kovács Lovarda, kicsit tovább a Tiszavasvárin valami bokor melett is van egy lovastanya (bocsi nemrég költöztem ide). Akkor van van Sóstón is a Sóstói lovasklub, meg az Elvándorló tanya is. Szóval van hely dögivel.
Árakat nem nagyon tudok, egyedül a Fedelesben jártam eddig, mert tetszik a lovak képzettségi szintje, én diákként 3000-et fizetek egy alaklomért.
Van itt olyan lovarda,ahol egy futószáras edzés 8000/óra,van ahová az ember 14 évig jár lovagolni,de még mindig csak tanulja,terepen sosem volt,van ahol edző sincs,van ahová bemegy az ember télen,és nincs ott senki.
Szóval ezt a nyíregyi lovaglást inkább hagyjuk.
Az Orosi lovarda a legjobb,habár én sosem voltam ott,de amiket hallok,annyira nem lehet rossz.A fedelest nem ajánlom.
Oros erdélyi Major :)
4 éve odajárok csak jót tudok róla mondani.
2000 Ft/óra . 3500Ft egy egész nap
Hobbi lovarda alapvetően de ugratni is szoktunk:)
Az edző is nagyon ott van ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!