Milyenek az első lovas órák?
Figyelt kérdés
Szeretnék megtanulni lovagolni. Ki is néztem Egerben egy lovastanyát. Az árak is elfogathatóak.
Több kérdésem is lenne. Hogy nekem nem kell vinnem nyerget és hasonlókat ilyeneket adnak egy ilyen helyen? És az az adott óra bérét kell kifizetni semmi mást (bérletidíj stb.. Minden helyen így van?
És kinek mi a tapasztalata az első lovas órákról? Nehéz? Már az első órán (fél óránként kell fizetni) ráültetnek a lóra? Vagy előtte még szóban tanítanak?
Várom az élmény beszámolókat! :)
2014. júl. 10. 15:08
21/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a terjedelmes levelet. Egyre jobban szeretnék már lovagolni. Már csak azon aggódok, hogy nem lesz megfelelő az a hely, amit kinéztem magamnak. Még utána kell járnom.
2014. júl. 11. 14:05
22/23 anonim válasza:
Amit az 5-ös írt engem is így tanítottak beraktak a karánba de azért nem volt annyira durva meg bent volt még egy pasi is aki közbeavatkozott volna ha a ló nagyon rám támadna
23/23 anonim válasza:
Én mikor kezdtem lovagolni (8 éves voltam) segítettek leápolni a lovat, és mikor szerelték fel, akkor közben magyarázták, hogyan kell, hogy mire kell ügyelni. Utána lovagoltam futószáron, lépés, és egy kicsi ügetés, közben mondtak ilyen kis feladatokat, hogy pl. érintsd meg a ló farkát, meg ilyenek... Én eleinte fél órát lovagoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!