Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért teszik ezt a lovakkal?

Miért teszik ezt a lovakkal?

Figyelt kérdés

Szörnyülködve látom , hogy elfajult a Military sportág van , hogy lehetetlen feladatot adnak a lónak amire a ló nincs felkészülve ! Vagy miért ugratnak akkorát egy óval ami tuti , hogy a lábának nem tesz jót !

Miért adnak olyan feladatokat a lónak amire ő nem tud felkészülni és akár bele is halhat azt mehet a vágóba !

https://www.youtube.com/watch?v=LqLfMG6B9NA

2014. jún. 25. 13:40
1 2 3
 21/21 KGabi0000 ***** válasza:
Azt nem tudom,hogy miért kell kitenyészteni ugrólovakat,nem az én dolgom,én csak azt tudom,hogy direkt erre a célre tenyésztik őket.Egyébként sok ilyen vesésben látszik,hogy a ló már eleve nem úgy érkezik a vízbe,hogy meg tudja magát tartani.Az ilyen esések nem mindennaposak.Ilyen akadályok minden militarypályán vannak.Ott is eleshet egy ló gyakorlás közben.
2014. jún. 26. 19:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!