Miért teszik ezt a lovakkal?
Figyelt kérdés
Szörnyülködve látom , hogy elfajult a Military sportág van , hogy lehetetlen feladatot adnak a lónak amire a ló nincs felkészülve ! Vagy miért ugratnak akkorát egy óval ami tuti , hogy a lábának nem tesz jót !
Miért adnak olyan feladatokat a lónak amire ő nem tud felkészülni és akár bele is halhat azt mehet a vágóba !
https://www.youtube.com/watch?v=LqLfMG6B9NA
2014. jún. 25. 13:40
1/21 anonim válasza:
Azért, hogy minél hamarabb kolbásszá alakulhasson át.
2/21 anonim válasza:
Mert a ló is csak egy eszköz az emberek kezében, hogy kiélhessék a különböző vágyaikat.
3/21 anonim válasza:
Hát sajnálattal láttam a videót és tényleg komoly esések vannak benne. Könnyen végzetes baleset is történhet. Igazság szerint lehet nem kivitelezhetetlenek egy ilyen ugrások, lehet hogy véletlen baleset, de hát mindenesetre szörnyűek
4/21 anonim válasza:
Mert az emberi faj ostoba, mint egy darab beton, azért.
Ahogy az egyik előttem szóló írta, a ló, és minden állat csak egy eszköz az emberek kezében, baromira nem érdekli őket, hogy ez jó-e a lónak avagy sem. Ezeket kellene ezeken a pályákon versenyeztetni meg vágóhídra küldeni!
5/21 anonim válasza:
Mert sajnos ez a "sport" ilyen. :( Akik ezt űzik, azoknak a ló nem több, mint eszköz. Mint egy biciklistának a biciklije. Durván hangzik, de ők így látják. Ami a szomorú, hogy ennek érző élőlények látják kárát. :(
6/21 anonim válasza:
Nem szeretném kifejteni,hogy én mit csinálnék az ilyen emberekkel,mert még pszihopatának néznétek.;) Undoritó dolog ez az egész,az állatokat vagy szeretni kell,vagy békén hagyni őket.Igazuk van az előttem szólóknak,eszköznek tekintik a lovakat,úgy,ahogy minden mást is.Nagyon undoritó emberek élnek köztünk.
7/21 anonim válasza:
Az utolso kepkockakon mi tortent, meghalt a lo?!
8/21 A kérdező kommentje:
szerintem be volt doppingolva , és a lába már nem bírta galopp versenyen ez sajna már megszokott :( úgy sajnálom szegényeket legalább tudom hogy nálam biztonságban van egy ilyen lény sorsa :( Addig verném őket ostorral , pálcával még még át nem érzik mit tettek habár nekik szívük sincsen :(
2014. jún. 25. 14:31
9/21 anonim válasza:
Én annyira nem értek a lovakhoz, de ezt a videót látván szétfoszlott az a lila ködös elképzelésem, hogy az ilyen versenyeken ló-lovas csapatmunkát végez és tiszteletben tartják a lovak "kapacitását" is.
10/21 anonim válasza:
Az,hogy a ló a galoppon doppingolva van előfordul,de nem mindennapos.Főleg itthon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!