Távlovaglás haflingi-val?
Van egy haflingi heréltem(nagy termetű még növésben)
Szerintetek hülyén nézne ki egy haflingi távlovagló versenyen?
Van Baranyába egy verseny amire akarok majd jövőre nevezni, vagyis több verseny: pl Széki barka,V.A.D. meg ilyenek.
Na szóval, szerintetek hülyén nézne ki?
VAD-on, Barkán, Túronyban, Hetényben ügyességiben indulhatsz vele természetesen. De ezek közül egyik sem távlovas verseny, csak úgy szólok, hanem VAD-on és Barkán van terepszakasz, ahol kint is vannak feladatok, de semmi nem megy időre. Ezekre évek óta járok.
Túrony meg Hetény pedig pályán ügyességis.
A rendes távlovin viszont esélyed sincs, ott csak arabbal rúghatsz labdába.
Mennyi idős ez a ló? Amíg növésben van addig csak nagyon minimálisan terhelhető. Pl. a versenypályán amelyik ló hirtelen növésnek indul azt teljesen le is teszik és elküldik tanyára, hogy had fejlődjön.
Így egyelőre én mindenféle versenyzési ambíciót törölnék, de később természetesen lehet róla szó.
Nem az számít, hogy hülyén néz-e ki, hanem hogy hogyan teljesít. A haflingi egy zömök, szívós fajta, ám nem arra van tervezve, hogy hosszú távon gyors tempót diktáljon.
Arra -ahogy előttem is írták- az arab van kitalálva.
Megfelelő kondícióval azonban hobbi szinten nem kizárt, hogy el tudsz vele menni kisebb versenyekre.
2. hozzá szóló. Írnál privátban hogy működnek ezek a versenyek?
Legjobban a Barka érdekelne
Ez nem egyhuzamú vágta a Barka 20km a verseny táv, itt feladatok vannak közbe...
Csak nem értem hogy a legtöbben úgy csinálnak hogy jó hafi akkor itt most útlezárás és nuku és ez nagyon bosszantó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!