Nyereg táska felrakás. Akkor most hogyan? (Többi lent)
Ezt a nyereg táskát szeretném megrendelni:
Ott van a leírásban, hogy 2 fémkarikával rögzíthető. De az a 2 fémkarika az az amelyik a nyergen van ugye? És hogy tudom ahhoz hozzá rögzíteni? Kell hozzá még valamit vennem? Segítsetek lécci mert még nem használtam nyereg táskát. Kösznöm előre is.
Köszönöm!
Én azt hittem, hogy az csak azért van, hogy jobban összefogja vele a táskát. És akkor énnek a táskának az esetében?:
ezt a banánost vagy bőr szalaggal, vagy akár bálamadzaggal felrakod.
viszont ezek kicsik, akkorák, mint egy övtáska, azt ne várd, hogy egy egész csoportnak tudsz benne vinni innivalót! egy ilyenbe belefér 1 fél léteres palack, pár zsepi, meg mondjuk 1 zsemle, vagy alma és kész. továbbá hátránya még az is, hogy ez is lebeg, csapkodja a ló hátát menet közben. én se nagyon ajánlom...
ami ugyanennyit elbír, sőt többet is és sokkal kényelmesebb szerintem az a zsebes izzasztó, én inkább azt ajánlanám! ott két zseb van és egy zseb legalább akkora, mint egy ilyen táska.
Ilyet vegyél, ha van a nyergeden hátul karika
Köszönöm! :)
Pedig a méretei alapján azt hittem elég nagy lesz :D De akkor nem. majd még gondolkodom rajta. Nem olyan nagy több napos túrákra járunk hanem éppenhogy csak egy 2 literes palack meg egy futoszár lenne benne, esetleg egy kis kaja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!