Lehet kapni nagyobb termetű kutyákhoz is hordozó táskát?
Figyelt kérdés
Tacskó jellegű kutya, 10 kiló. Akárhol nézem, csak nagyon kicsi hordozó táskákat látok. Buszozáshoz kellene.2014. márc. 19. 17:17
1/10 anonim válasza:
Sima sporttáska is jó erre,aminek az alján van valami keményítő lap, nem kell túldrágított kutyacucc. Belefűzöl egy karabineres zsinórt és már oda is van kötve.
2/10 anonim válasza:
3/10 A kérdező kommentje:
Uhh ez tényleg jó drága!
A sporttáskában megfullad a kutya :)
2014. márc. 19. 17:28
4/10 anonim válasza:
ha ráhúzod a cipzárt akkor talán :D
5/10 anonim válasza:
Egy 10kg-s kutyának minek kell hordozó?? Nem tud a saját lábán menni?
6/10 A kérdező kommentje:
Azért mert nagyon be van tojva ha tömegközlekedünk és nem bír magával. Rángatja a pórázt, össze vissza akar mászkálni és zavar másokat. És mivel egy kisgyereket is kell vele együtt utaztatnom, egyszerűbb lenne ha egy táskába rakom amíg utazunk.
2014. márc. 19. 18:21
7/10 anonim válasza:
Gondolom azért, mert úgy nem kell neki jegyet venni. A tasit meg csak egyszer kell megvenni jobb esetben és a kutya meg kibírja a fel-leszállást benne.
Én is gondolkodtam rajta anno, hogy veszek a németjucimnak egy banyatankot, de végül elvetettem az ötletet, mert hülyén nézett volna ki...
8/10 anonim válasza:
nekünk van a 14 kilósnak, bár kvázi használhatatlan, csak dísz:S 4000 ft-ért vettem, egy facebookos oldalon találtam, valaki árulta (több is volt, én a legnagyobbat hoztam el).elég kín, hogy őszinte legyek, nem a súlya miatt, hanem mert épphogycsak jó neki:S
9/10 anonim válasza:
A Fressnapfban rengeteg fajtájú, méretű és színű, anyagú hordozót árulnak. Igaz én 3 tengerimalacnak vettem ott egy macskahordozót, de volt bőven választék, igaz nem a legolcsóbb bolt. Neten is tuti találni újat, vagy vaterán, teszveszen használtat. Gyártanak ne add fel.
10/10 anonim válasza:
Én egy nagyobb női válltáskában hordoztam a kutyámat (kölyök oltásokra). Nem volt semmi ellenvetése, nagyon jól elvolt. Akkoriban 10-15 kilós lehetett kb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!