Szerintetek jó döntés volt?
Szóval nagynénim 1-2 hónapja titokban vett nekem egy 3 éves haflingi heréltet(154cm most)
A lényeg h boldog és kicsit csalódott is vagyok.
Mert jobban szeretem a nagy(170-180cm-s) sport lovakat.
De mivel meg vette nem lehet mit csinálni.
Szerintetek megfelelő edzéssel lehet belőle "sport haflingi"?
(Bocsi ha kicsit hülyén fejeztem ki magam.
11éve lovagolok.
Nemtudom,hogy mi az a sport haflingi. :/
A kisebb akadályokat szépen ugorja amúgy versenyre nem való,terepezni is lehet velük,teherbíró kis lovak lovak.
Idomításban is ügyesek.
Hobbilónak tökéletesek,meg max. még a díjlovaglás :)
De hidd el nekem,így idő után annyira fogod imádni,hogy mást nem is akarsz,csak hafit.:)
A fjord és a haflingi lovak nagyon aranyosak. Kicsit hasonlitanak egymasra. A lovardámban van egy Merész nevű fjord fedezőmén és látnád hogy milyen szépen ugrat. A haflingik is hasonlitanak rajuk de szerintem nagyon meg fogod kedvelni őt.
Tok mindegy hogy milyen magas... Az a lenyeg hogy megbizzon benned es te is megbizz benne majd egy jo
Szia!
Ha esetleg attól tartasz hogy kinövöd vagy ilyesmi, ne aggódj! A lovardában ahova járok van egy hafi, és az oktatóm rendszeresen lovagolja. Hihetetlen aranyos, jófej, vidám paci, és megy mint a golyó :D
Sziaaa!:)
Hát nem írtad mire kéne ,de akkor gondolom díjlovaglásra,ugrásra.Én ismertem egy 11 éves hafit aki megugorta az 110-et is.:) jó kis massszív lovak,néha makacsok,de Én imádom őket.Terepen is jófej volt velem akit lovagoltam.Szerintem egy megfelől edzővel simán eltudsz járni vele versenyekre:) Ha nem is REVesekre akkor Póni Klubbosokra.:) az is tök jó.vagy ugró mezei versenyekre.hidd el egy idő után tényleg csak hafit akarsz majd:D
Köszönöm szépen nektek is !
Németből lesz a paci.! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!