Van egy lovam, de lehet, hogy el kéne adnom?
Én pedig azt javasolnám, hogy add el!
Ha most is csak hetente láthatod, szerintem annak nincs túl sok értelme.
Ha egy lóval (főleg csikóval) igazán jó kapcsolatot akarsz, min. olyan heti 4-5x elkéne hozzá jutnod legalább 1-1 órára.
Nekem is nemrég volt egy lehetőségem, hogy szeretett/kedvenc lovam megvegyük, de amikor a tulajjal már a konkrétumokat kezdtük beszélni, megálljt parancsoltam magamnak.
Belém hasított egy érzés, talán egy kis félsz is, hogy suli mellett azt tudnám-e neki nyujtani amit kell.
Most leszek végzős 12.-es, ebben az évben még sokat szeretnék edzeni(lovagolni) hogy egyre jobb legyek, és suli után vállalnék be lovat.......
Szerintem neked is az lenne a legokosabb ha egyenlőre még lovagolnitanulnál keményen :) és hát végülis nem mondom hogy 'ha befejezted az egyetemet' , mert ha már túl vagy 1 éven, és úgy látod bele férne egy ló, akkor ........ belevágnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!