Ha a lovamat rideg tartásból "boxos tartásba" szeretném vinni az árthat neki?
Szerintetek nem viselné rosszul, nem hatna rosszul az egészségére?
Nem a rideggel van a bajom, nem azért szeretném elvinni:) Csak szeretnék elkezdeni versenyezni, és a hely ahol most van ezt a lehetőséget nem adja meg.Nincsenek rendes pályák, csak néhány akadály. Meg sajnos ezen a helyen nagyon sok dolog szúrja a szemem. Egyébként egy kisbéri lovacskáról lenne szó :)
9es !
Én is szeretem a rideg tartást. Szerintem ha megkérdezhetnénk a lovakat melyiket választhatnák ők is azt választatnák.
És mint említettem nem is a rideggel van bajom :)
Kétféleképpen vannak tartva a lovaink. A nagyrészük angol bokszos istállóban, reggeltől-estig legelőn, néhányan pedig szintén egész nap legelőn, éjszakára füves, nagy karámban (valamennyit itt is tud legelni), beállóval. Az utóbbiak sokkal jobban érzik magukat. Még ekkora különbség is számít! Furcsa lehet, hiszen éjjelre vannak csak bezárva a többiek is, jól almolt bokszokban, mégis azt látom, szebbek, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak a csak beállóval tartott lovak. Nekik egyszerűen ez a természetükhöz közelibb.
Hogy a kérdésedre is válaszoljak: ha csak éjjelre lesz benn a lovad, nappal legelhet, akkor nem lesz nagyobb gondja. De ha sokat lesz bezárva, azt akár komolyan megsínyli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!