Mit kell vinni lovastáborba?
Nyáron lovastáborba szeretnék menni ami 6 napos de nem tudom mit (kell)vigyek. :/
Böröndöt és ruhákat minden napra?(Mint osztálykirándulásra mennék?)
Csak 1 lovagló nacim van.Valaki segítene?Előre is megköszönném!
- Alapvető tisztálkodási eszközök
- Hálózsák
- Ruházat lovagláshoz
(zárt cipő, hosszú nadrág nem csúszós anyagból)
- Védőfelszerelés,kobak!
- Kényelmes váltás ruha
- Fürdőruha, papucs, törölköző(ha van a programba fürdőzés)
- Napvédő krém
- Szúnyogriasztó krém
- Túrázáshoz kényelmes lábbeli
- Esőkabát
- Gumicsizma
- TB kártya fénymásolata
Ám, a legtöbb helyen előre közlik hogy miket kell vinni!
A bőrönd és ruha az természetes. De ne a legjobb holmikat vidd el.
Alap: Lovagló nadrág, chaps+lovaglócipő vagy csizma, kobak és egyéb védő felszerelések amit hordasz.
Ha nem kaptok ágyneműt akkor hálózsák, és a párnád ha kell még vmi akkor azt rakd be. Őm ha kaja nincs akkor azt. Hát ha vmit kifelejtettem akkor segítsetek ki. :D
Első: Szirák lovastanya oldaláról másoltad be? :D Ugyanezt akartam.
Milyen táborba mész? :) Én is keresgélek táborok után.
Fontos a lovaglófelszerelés, azon kívül, mintha egy sima táborba mennél. Legyen elég ruhád, több, mint amennyi napra mész, mert a lovak szeretnek beléd kenni dolgokat. :) Én a fésűt és párnát mindig elfelejtem. Ha szedsz gyógyszert, azt rakd be.
Köszönöm a válaszokat!Azért nem tudtam mert ha beállítok egy "nagy" börőndel ők meg kistáskányi ruhát hoznak/tak akkor röhelyes lennék,de ha meg fordítva akkor is!:D
Köszi mindenkinek!!!
Fel kell készülnöd minden időre. Lovaglónaciból én vennék a helyedben még egyet vagy lovaglás után mindig mehetsz átöltözni.
Ami kell:
pipere cuccok (fogkefe, fogkrém, fésű, törcsi, tusfürdő, papucs)
pár gyógyszer: fájdalomcsillapító, hasfogó (immodium), fenistil gél, calcium, b6 vitamin, szúnyogriasztó, napvédő krém
Ruhában kell 6-7 póló, fehérnemű, zokni, rövidnadrág, térdnadrág, szabadidőruha, pulcsi, esőkabát, gumicsizma, fürdőruha, egy kabát sem árt, ha hidegebb az idő. Ha süt a nap és meleg van, mindig legyen rajtad valami fejfedő, mert könnyű napszúrást kapni. Lovagláshoz kobak, gatya, cipő+chaps (vagy csizma).
Ezen kívül kérhetnek hálózsákot vagy ágyneműt.
Ezek a legfontosabbak, és mivel nem igazán jósolnak meleg nyarat fel kell készülnöd esőre és hűvös időre is. Mivel a többség így gondolkodik nem lesz baj, ha nagy pakkal mész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!