Ha a lovamat rideg tartásból "boxos tartásba" szeretném vinni az árthat neki?
Szerintetek nem viselné rosszul, nem hatna rosszul az egészségére?
Nem a rideggel van a bajom, nem azért szeretném elvinni:) Csak szeretnék elkezdeni versenyezni, és a hely ahol most van ezt a lehetőséget nem adja meg.Nincsenek rendes pályák, csak néhány akadály. Meg sajnos ezen a helyen nagyon sok dolog szúrja a szemem. Egyébként egy kisbéri lovacskáról lenne szó :)
Értem, köszönöm a válaszokat:)
Első válaszoló! Ilyenben biztosan meglehet külön egyezni nem? Vagyis hogy így alakítsuk a szerződést.
sajnos az a baj, hogy csomó helyen már akkor behozzák a lovakat (vagy ki se viszik) ha esik 2 csepp eső, sőt olyat is láttam már, ahol azért nem voltak kint, mert "mára rossz időt mondtak". ha az összes ló bent van nem fogják a tiédet egyedül kitenni, meg az valószínűleg neki se lenne olyan jó. olyan lovarda is van, ahol a héten egy nap "pihenő nap" amikor nincsenek kiengedve a lovak (tök értelmetlen szerintem, mert az kinek pihenő? senkinek, a lovásznak se, mert takarítani is többet kell).
kérdezd meg, hogy mik a karámozás feltételei.
Rendben, akkor ha komolyan átgondoltam ezt az egészet, és biztos vagyok benne, hogy elviszem biztosan sokkal okosabb leszek mint most. Itt ugyanis még szerződés se volt..Szóval jobban oda fogok figyelni a dolgokra, és lehetőleg úgy megpróbálom megoldani, hogy minél többet legyen kint.
Köszönöm a válaszokat!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!