Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Miért ilyen bunkók a lovasok?

Miért ilyen bunkók a lovasok?

Figyelt kérdés

Sziasztok, tettem fel 1-2 kérdést a lovakról, mert érdekelnek, de nem tudok róluk sok mindent.

És olyanokat kérdeztem, hogy "miért viselkedik így-úgy a ló miért hagyja a lovasa, miért nem fékezik meg?"

Amiket látok hírekbe hogy megvadult a ló, meg videókon.

És itt m,ár alapból úgy kezdi némelyik válaszoló, hogy

"Látom teljesen idióta vagy... Látszik, hogy semmi fogalmad a lovakról..."

NEM MONDOD??? Ha tudnám nem kérdezném meg. -.-'

Miért ilyen bunkók a lovasok? Terveztem, hogy ellátogatok egy lovardába, hogy megismerkedjek a lovakkal közelebbről, de ilyen bunkók a lovasok?

Oda mennék, és megakarnék simogatni egy lovat, és már lekiabálnának, hogy "Ne nyúlj hozzá idióta!!!" ???

A lovasok jó fejek, csak itt bunkózik néhány tini kis csaj, vagy tényleg ennyire flegmáznak azzal, aki nem a "lovon született?"

2014. máj. 14. 14:18
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
0%
Na ki volt az a nagy tudású, aki lepontozott?
2014. máj. 15. 16:55
 22/27 anonim ***** válasza:
Hmm...nekem is van pár ilyen "élményem". Hiába lovagolok 5 éve, bizony vannak még olyan dolgok amik nem teljesen tiszták, vagy egyszerűen csak érdekelnek. A lekezelő stílusú bunkó válaszokat csak tekerd el, és nézd meg azt a lovardát! Élőben (persze nem mindenki) szerintem normálisabbak az emberek, mit itt :)
2014. máj. 15. 17:09
 23/27 anonim ***** válasza:
53%
Én simán eleresztem, aki egyedül akar lovagolni. Aztán vagy boldogul az állattal, és akkor minek is kéne futószáron gyötörgetni, vagy valami csúfos kudarc lesz belőle, oszt akkor utána már könnyebben meggyőzhető az illető... ;-)
2014. máj. 15. 20:46
 24/27 anonim válasza:
íjjájj de jó ezt a témát olvasni
2014. máj. 17. 12:39
 25/27 anonim válasza:
0%

jíííjhhhhhhhááááááááááá

most torkom szakattttááából ordítok a számítógép mögött, bárcsak hallanátok, kedves lovas emberek, az előbb úgy üvöltöttem, hogy hátrabillent aszékem, hátraestem azt bevertem a fejem a padlóba!

2014. máj. 17. 12:40
 26/27 anonim ***** válasza:

Te jó ég, hova jutott a világ...

Kedves kérdezõ: nem, nem vagyunk bunkók, csak nyilván van néhány ember aki szereti osztani az észt, akkor is ha nincs. Nem kell törõdni velük! ;)

Kedves válaszolók: lehet bunkózni egymással. Tény es való engem is sokszor kiröhögtek már, amikor lovagló ruhában tekertem a városban, vagy éppen majdnem elgázoltak terepen. De ne kötözködjünk már! Tök szánalmas ez az egész...ezert tart ma itt ez az ország...

2014. máj. 17. 14:52
 27/27 anonim ***** válasza:
Sajnos IGEN ki lehet fogni itt 1-2 bunkó embert aki flegma és ő az isten te meg egy senki.... Már jó párral találkoztam sajnos.
2014. nov. 19. 18:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!