Miért ilyen bunkók a lovasok?
Sziasztok, tettem fel 1-2 kérdést a lovakról, mert érdekelnek, de nem tudok róluk sok mindent.
És olyanokat kérdeztem, hogy "miért viselkedik így-úgy a ló miért hagyja a lovasa, miért nem fékezik meg?"
Amiket látok hírekbe hogy megvadult a ló, meg videókon.
És itt m,ár alapból úgy kezdi némelyik válaszoló, hogy
"Látom teljesen idióta vagy... Látszik, hogy semmi fogalmad a lovakról..."
NEM MONDOD??? Ha tudnám nem kérdezném meg. -.-'
Miért ilyen bunkók a lovasok? Terveztem, hogy ellátogatok egy lovardába, hogy megismerkedjek a lovakkal közelebbről, de ilyen bunkók a lovasok?
Oda mennék, és megakarnék simogatni egy lovat, és már lekiabálnának, hogy "Ne nyúlj hozzá idióta!!!" ???
A lovasok jó fejek, csak itt bunkózik néhány tini kis csaj, vagy tényleg ennyire flegmáznak azzal, aki nem a "lovon született?"
jíííjhhhhhhhááááááááááá
most torkom szakattttááából ordítok a számítógép mögött, bárcsak hallanátok, kedves lovas emberek, az előbb úgy üvöltöttem, hogy hátrabillent aszékem, hátraestem azt bevertem a fejem a padlóba!
Te jó ég, hova jutott a világ...
Kedves kérdezõ: nem, nem vagyunk bunkók, csak nyilván van néhány ember aki szereti osztani az észt, akkor is ha nincs. Nem kell törõdni velük! ;)
Kedves válaszolók: lehet bunkózni egymással. Tény es való engem is sokszor kiröhögtek már, amikor lovagló ruhában tekertem a városban, vagy éppen majdnem elgázoltak terepen. De ne kötözködjünk már! Tök szánalmas ez az egész...ezert tart ma itt ez az ország...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!