Miért ilyen drágák manapság a lovak? Bővebben lent.
A válság miatt pont, hogy lefelé mennének az árak.
Szerintem 350 körül még mindig lehet "egyszerű" lovakat kapni, de tény, hogy ez az összeg amolyan választóvonal. Nekem ez volt a max, amikor év elején lovat kerestem, ez alatt nagyon nem volt semmi jó eladó. Végül 200-ért vettem tisztavérű, egészséges, jó idegrendszerű, jó küllemű, 5 éves lovat. Idő kell hozzá, meg szerencse.
Értem, tehát akkor nincs amolyan "lovas oka". :)
Végülis lehet találni olcsón jó lovat, de tény, hogy szerencse kell hozzá. Köszönöm a válaszokat!
Szezontól is függ. Ősz végén és télen szinte fillérekért lehet jó lovat találni, mivel ebben az időszakban kevesebbet lovagolnak, kevesebb a bevétel, és így már nem lesz olyan egyszerű pl 6 lovat etetni. Előfordulhat hogy csak akkor tudja a többi ötöt etetni, ha a hatodiktól megszabadul.
Tavasszal és nyáron viszont drágák, mivel ilyenkor mindenkinek kell a ló, hiszen idény van/lesz.
szerintem azért tetted ezt a felfedezést, mert bő 1 éve a lovasok.hu fizetős lett, ezért az olcsóbb lovakat már nem itt hirdetik, csak a drága lovaknál veszik a fáradságot befizetni a hirdetés árát.
most is lehet találni 350 alatt korrekt hobbilovat, csak nem a lovasok.hu-n, érdemes körbekérdezni is, üzenni minden lovas ismerősnek, hogy lovat keresel, szétnézni a facebookos lovas csoportokban, ott is rengeteg olyan lovat hirdetnek, ami máshol nincs is meghirdetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!