Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Manapság mennyire érdemes...

Manapság mennyire érdemes lovasboltba fektetni, lovasboltot nyitni?

Figyelt kérdés
Lehet vele keresni vagy nem?
2013. jún. 24. 13:33
 1/6 anonim ***** válasza:

Túltelített a piac.

Régen volt 4-5 lovasbolt, és mindenki ott szerezte be a dolgait, ma van egy csomó, meg rengeteg új webáruház. Arról nem is beszélve, hogy külföldről sokkal olcsóbb ilyesmit rendelni, mint itthon a boltban megvenni.

2013. jún. 24. 14:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha jó helyen van és jó helyről szerzed a cuccokat, akkor megéri. Amiket sok lovas keres: tattini, daslö, eskadron, horze. Úgy érdemes belevágni, ha van árukészleted helyben, mert pl bármikor beeshet valaki, hogy neki heveder kell, akkor jó ha van olcsóbból 3-4 méret, gumisból 3-4 méret, bőrből 1-2 méret.

Én összetenném, a két kezem, ha pl Pécsett horze cuccokat tudnék valahonnan venni, és nem az ország másik végéről kéne rendelni. Most is kobakot keresek, de próba nélkül nem merek venni sehonnan.

Ez mondjuk elég komoly befektetést igényel, ha nem megy a bolt, akkor meg neten szépen eladod a cuccokat, amit készletnek vettél (persze számával, mert x összeg feletti bevételnél kopogtat a nav).

2013. jún. 24. 17:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Miskolcon pl. most szűnt meg nemrég az utolsó, lovarda meg azért van éppenséggel, szóval nem tudom, mennyire érhette meg, mert azért Miskolc területileg a 2. legnagyobb város, lakosságilag talán a 3., ha mégsem éri meg működtetni, akkor azért valami gond csak van itt a háttérben...
2013. jún. 24. 17:36
 4/6 x) ***** válasza:

Szolnok közelébe nem ártana, itt is kb most zárt be az utolsó. De nyilván annak is oka van. Ha minden bolt bezár mostanság, akkor gondolom nem éri meg. Jó, nyilván sokkal könnyebb webshopból rendelni mint bekocsikázni a városba, de én akkor is jobban szerettem megfogdosni meg felpróbálni a dolgokat (főleg a versenycuccot) mielőtt megvettem. Meg persze azok a jó kis beszélgetések, amikor több lovas volt bent egyszerre...

Na de mindegy, ahogy én észrevettem manapság szinte semmilyen boltot nem éri meg megnyitni. Többe kerül az egész, mint amennyi visszajön belőle. Lovakkal meg nem nagyon foglalkoznak mostanában, vagy akik mégis, azok évente egyszer bemennek a boltba venni egy kötőféket vagy valamit (én is csak beszélgetni jártam be kb). De ha van hozzá elég kezdőtőke akkor meg lehet próbálni.

2013. jún. 24. 21:30
 5/6 anonim ***** válasza:

Én nem értek hozzá, de elmondom mit gondolok. Szegedi vagyok, itt van aranypatkó lovasbolt, nagyon szeretem, van olcsóbb, drágább felszerelés, van választék, de kicsi, otthonos is egyben a bolt. 1-2 éve nyílt egy új, nem láttam még benne lovast. Én 2-3szor voltam bent, nem olyan jó, mint a másik. Pl. a nadrágok összehajtva vannak, nem tudom megnézni őket, anélkül, hogy összetúrjam őket. Plusz nem is olyan "otthonos", pedig nagyon tetszik a dekoráció, a bolt felépítése. Ott drágább is minden, mint a másikban.

Szóval, ha a településen van egy jól menő lovasbolt, fölösleges még egy, kivéve, ha az olcsóbb a másiknál, vagy legalább nem drágább. Az embereknek ez az első szempont, mert az áru az ugyanaz nagyjából. Jó, ha vannak eladók, akik hozzáértők, kedvesek, de miközben nézelődők, nem követnek mindenhova. Az emberek az akciókra is nagyon mennek, bár nem tudom, hogy ez a boltosnak megéri -e.

2013. jún. 25. 08:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Itt az egyik lovasboltot az gyilkolta meg, hogy nem volt készletük, mindent úgy rendeltek külföldről. Az ember meg nem mindig tud várni 2 hetet, meg ha már külföld akkor lehet megrendelem magam és olcsóbb lesz.
2013. jún. 25. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!