20km-es amatőr távlovas versenyekre is 70kg a minimum tömeg amit a lónak cipelni kell?
Figyelt kérdés
2014. márc. 3. 20:59
1/8 anonim válasza:
Nem vagyok teljesen biztos benne, de szerintem amatőrben nincs súlykorlát. Hivatalos, országos versenyen is csak közép- és hosszútávon van, a rövid, 40m-es távon nem mérnek. Ezért gondolom, hogy amatőrben egyáltalán nincs ilyesmi. De az a biztos, ha rákérdezel a versenyszervezőknél.
2/8 anonim válasza:
Bocsi, hogy nem a kérdésre válaszolok.
Hol van/lesz 20 km-es amatőr távlovas verseny? Én is szeretnék ilyenen indulni:)
3/8 anonim válasza:
nyáron volt nálunk is 20km-es verseny,de nem volt ilyen korlát.idén is lesz ha jól tudom.
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy nyáron nálunk. Szolnok megye :-)
5/8 anonim válasza:
Ó, Gabka, ha nem lennétek olyan messze... :P Mi Vecsésen vagyunk, már az felérne egy távlovas versennyel, hogy oda lemegyünk :P
6/8 anonim válasza:
Szállítani nem tudjátok a lovakat? Vecsés nincs messze, kb. egy óra autóval.
7/8 anonim válasza:
Eszembe jutott, agyalok rajta :) (Amúgy is jó lenne face-to-face látni AZT, akinek a hozzászólásait imádom, és rengeteget tanulok belőle :P )
8/8 anonim válasza:
Közlöm veled, hogy most elpirultam. :-) És köszönöm! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!