Havi hány forint FIZETÉSBŐL tartjátok el a lovatokat? (mennyit kerestek amiből eltartjátok a lovat)
Decemberig én is 85ezret kerestem, és abból tartottam el a lovat. December óta 120ezer a fizetésem. Akkor se, most se érzem tehernek:) Persze, áldozatokkal, lemondással jár, de hát ez van:P
Amikor belém kötnek, hogy hogy képzelem, hogy ennyi pénzből lovat tartok, akkor mindig azt mondom, ha nem lenne lovam, hanem gyerekem, az még többet elvinne, és a kutya meg nem kérdezné, hogy mertem ennyi pénzre gyereket vállalni. És nekem a ló többet ér, mint a gyerek, szóval...:D
Ez mind szép és jó, amit a többiek leírnak, de a többség tudja otthon tartani a lovát. Úgy lehet spórolni.
De ha mondjuk Budapesten laksz, akkor 45 ezer alatt nem nagyon találsz bértartást. Akkor nem tudsz spórolni, hogy innen hozod a kaját, onnan, meg így csinálod, nyáron nincs alom, mert kint van. Az havi fix 45 ezer. És ha keresel 90-et, marad 45 ezred megélni.
Ha van kocsid, az már sok pénz, ha nincs, 10 ezer a bérlet. És akkor nem beszéltünk a lakásról, a rezsiről, és még nem éltél.
Szóval azért bértartásban... nagyon nehéz. Rengeteg lemondással jár.
Nekem is van, a telek nagyon küzdősek is, mikor huszadikára elfogy a pénz. Szóval azért gondold végig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!