Ékszerteknőst szeretnék venni kb.2000 forintért. Hol vegyem meg? (ez lesz az első teknősőm)
Figyelt kérdés
2014. jan. 13. 17:02
1/5 ElekMen válasza:
Szerintem állateledelesben, én is ott vettem és nincs semmi olyan problémája :-)
Ha nem tudod hogy még mit kell venned az akviba akkor írj. :D
2/5 anonim válasza:
Szia!
Én karácsonykor kaptam 2 kicsi sárgafülűt,nálunk 2500ft volt.A kisállatboltok 98%-ában van,de attól függ milyet szeretnél.A leggyakoribb a sárgafülű,esetleg vörösfülű.Más fajták is vannak,de ezek a leggyakoribbak.Ha bármi kérdésed van szólj,és megpróbálok segíteni.
3/5 anonim válasza:
Adtol fugg mien teknost szeretnel!
Ha nagyobbat (8-20) cm-et, akkor azt a neten megveheted, de kicsit is. (pl. aprod, jofogas.hu)
En is vasaroltam mar ezeken az oldalakon teknost!:)
4/5 anonim válasza:
Ha felnőtt is jó azt örökbe is fogadhatsz állatotthonból.
5/5 anonim válasza:
Mondjuk vörösfülűt nem lehet venni,azt elfelejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!