Peugeot 206 első autónak? (régebbire gondoltam tehát
2000 körüli évjárat)
Figyelt kérdés
Melyik motorral ajánlanátok?
2014. jan. 13. 16:06
1/5 anonim válasza:
Már az 16 szelepes 1.4-es kis benzines is jól mozgatja. Viszont nekem tetszenek a szintén 1.4-es HDi-k is, én inkább azzal venném. Esetleg ha sportosabb kocsi kell, akkor veheted nagyobb motorral. A 2.0 HDi már nagyon elég hozzá, jó kis karakterisztikájú motor, kedvező fogyasztással, talán ez lehet a legjobb választás.
2014. jan. 13. 16:34
2/5 anonim válasza:
Ne vegyél Peugeot-ot valami japán autót vegyél jobban jársz vele!
2014. jan. 13. 18:04
3/5 anonim válasza:
apósnak 12 év alatt szinte semmi baja nem volt.
1.4 92 (?) lovas motor mozgatja, nagyon jól.
Kinn olyan 5,5-6 litert eszik.
Egyetlen nagy hibájuk az index kapcsoló, amin sokszor rajta van az automata világítás nyomógombja is (felszereltség függő) és az bizony 30ezer körül van.
Más nincs. 12 év után a kárpit, mintha új lenne, műanyagok jó minőségűek, az ülés kényelmes
2014. jan. 13. 20:37
4/5 anonim válasza:
Ne vegyél, mert van egy rakat típushibája, amit drága, és macerás javítani (pl hátsó futómű). Ezerszer inkább egy 205ös az utolsó évjáratokból, ha már mindenképpen kicsi, és Pug kell.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.