Úristen! Miért tenne ilyet egy ló?
Békés jószágnak tartom őket! De ez meglepett! Rádobja a 500 akárhány kilóját az emberre? El akarta törni a gerincét szerencsétlennek?
Igen, direkt rádobja magát az emberre, hogy annak eltörje a gerincét...Istenem...
A ló nem akar előremenni, a lovas szerencsétlenkedik, a ló felágaskodik, a lovas meg magára rántja, ilyen egyszerű. Nincs olyan bolond ló, amelyik szeretne hanyattesni.
Utolsónak (13.) igaza van egyetértek. Túl sok újat nem tudok írni. A lovas hozzá nem értő volt nem bírt mit kezdeni a helyzettel. Akik pedig hülyeséget írtak szintén nem értenek hozzá bár nem értem akkor minek kellett írni (eddig úgy gondoltam ezt a kategóriát az látogatja aki tud válaszolni egy kérdésre (kérdésekre), vagy kérdése van esetleg kíváncsi mások mit tettek fel).
Remélem szegény lónak nem lett baja.
Nem azért, de csak én gondoltam azt, hogy aki azt írta, hogy reméli pokolra jut a ló az csak viccelt? Vagyis ironizált, mert kicsit úgy tűnhetett, hogy a kérdező túlreagálta a dolgot (az állatoknak nem célja direkt eltörni egy ember gerincét vagy megkínozni, ez egy baleset volt, nem fogja legyilkolni az emberiséget egyik ló sem nyilván...).
A többit már leírták, én csak annyit tennék hozzá még, hogy szerintem ez a mozgókép, vagyis ugye a gif eleve nem olyan, mint egy videó (lehet van az is róla, de én most nem kerestem már rá). Kicsit még úgy is tűnik, mintha manipulálták volna és nem egészen így történt a valóságban. Bár valaki írta, hogy ő látta a videót. Akkor lehet, hogy valóban így történt, de gifről tényleg szerencsétlen dolog ilyesmit kielemezni, azok eléggé csalókák tudnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!