Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Úristen! Miért tenne ilyet...

Úristen! Miért tenne ilyet egy ló?

Figyelt kérdés

Békés jószágnak tartom őket! De ez meglepett! Rádobja a 500 akárhány kilóját az emberre? El akarta törni a gerincét szerencsétlennek?

[link]

2014. jan. 10. 13:58
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
A körülményeket is nézd.Ott van körülötte a sok ember és a kocsik is járkálnak nem csoda,hogy ilyet csinál ha még a lovas is b*sztatja.
2014. jan. 10. 14:03
 2/19 anonim ***** válasza:
Megijedhetett, vagy valami olyasmit csinálhatott a lovasa, ami nagyon nem tetszett neki. A lovak elég ijedősek. Szerintem csak meg akart tőle szabadulni, lehemperegni magáról.
2014. jan. 10. 14:15
 3/19 anonim ***** válasza:
A videó végén látszódik, hogy egy furgon megáll. Lehet attól ijedt így meg. Amúgy szerintem nem rádobta, csak le akarta dobni, csak így sikerált. Ha ilyen szituba viszed a lovad és látod, hogy feszeng, akkor ne csodálkozz ha alatta találod magad...
2014. jan. 10. 14:19
 4/19 anonim ***** válasza:
8%
Remélem a pokolra jut!
2014. jan. 10. 14:20
 5/19 A kérdező kommentje:

A ló vagy aki rajta ült?

Melyik menjen a pokolra szerinted?

2014. jan. 10. 14:21
 6/19 anonim ***** válasza:
0%

Szia!

Én már láttam ilyet ez a ló be van erre tanítva.

2014. jan. 10. 14:23
 7/19 anonim ***** válasza:
5%
Természetesen a ló.
2014. jan. 10. 14:25
 8/19 anonim ***** válasza:
13%
Az állatoknak a keresztény vallás szerint nincs lelkük, így a pokolra sem juthatnak. Ellenben aki egy állatot oda kíván annak nagy esélye van erre.
2014. jan. 10. 14:29
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem sűrűn láttam hogy egy ló olyanra van betanítva ami súlyos sérüléseket okoz, vagy végezhet a lovassal és lóval.. Ez a ló megijedt, felágaskodott, a lovas meg (szerintem) a szájába kapaszkodott, és így magára rántotta a lovat. Meg az aszfalt sem nekik kedvezett, lehet hogy csúszott a patája/patkója.
2014. jan. 10. 14:54
 10/19 Platypus ***** válasza:
80%
Még a legrosszindulatúbb ló sem csinál direkt olyat, amivel a saját testi épségét ilyen szinten veszélyezteti. Itt legalább akkora esélye van, hogy a ló szenved halálos sérülést, mint amennyire az ember veszélyben volt. A gif elég hiányosan mutatja a mozgást, de mintha kicsúszna alóla a lába miközben ágaskodott.
2014. jan. 10. 15:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!