Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tenne a kutyád, ha valaki...

Mit tenne a kutyád, ha valaki sétáltatás közben megtámadna téged? Milyen fajta?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 01:32
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
34%
Már volt ilyen. Rájuk támadt amíg mást nem mondtam. Mudi.
2013. ápr. 1. 01:41
 2/16 anonim ***** válasza:
48%
Az a baj hogy a kutyám akkor is megvéd mikor nem kéne Vannak számára gyanús alkok, általában hajléktalanok, de az is elég ha csak valaki alkoholtól bűzlik és már ugat , nem engedi a közelembe, konkrét megtámadás még nem volt , de ezek miatt , biztosra merem mondani, hogy megvédene. Félig írszetter , félig labrador.
2013. ápr. 1. 01:58
 3/16 anonim ***** válasza:
100%

Volt ilyen. Mentünk le a lépcsőházban, amikor kijött az egyik lakó részegen, hogy ő most le akar lőni... Jött felénk, a kutyám közénk állt, megmorogta, ami hatásos volt, mert a fäszi hátrébb lépett, onnantól meg a felesége visszavitte a lakásba, mi meg mentünk tovább. Rottweiler volt.

17/L

2013. ápr. 1. 03:52
 4/16 anonim ***** válasza:
34%

Mi szerettük az utcáról befogadni a kutyákat. Egyszer sikerült egy fantasztikus kutyát kifognunk. Nem szerette a kisebbséget. Volt egy banda akiket nagyon utáltam és egyszer megugatta őket egyből beszaladtak a házba. Volt egy eset hogy sétáltunk haza fele erre szaladt a férfi a villamoshoz és úgy meg ugatta hogy a férfi felugrott az autónak a motorház tetejére

-

2013. ápr. 1. 04:47
 5/16 anonim ***** válasza:
Az első kutyánk még a gyerekeimtől is védett!Amikor aludtam nem engedte be a szobába a csemetéimet egészen addig míg,felébredtem.A befogadott ebet nagyon sokáig sirattam.A későbbiek folyamán,egy német juhász kutyát hoztunk haza a menhelyről,de ő teljesen más.Szerintem hamarabb megvédem én a kutyát mint az eb engemet.Nagyon fél az emberektől!
2013. ápr. 1. 05:14
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
magyar vizslám van, már támadtak meg sétáltatáskor, ösztönösen megvédett
2013. ápr. 1. 05:29
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Husky-m van. ha valaki megtámadna séta közben, szerintem azt hinné, hogy játék van, és játszani akarna nem megvédeni:)
2013. ápr. 1. 07:53
 8/16 anonim ***** válasza:
Gondolom meglepődne, és nézné ahogy szétverem a támadót, tekintve, hogy én viszont elég domináns és agresszív vagyok, rosszul tűröm ha fenyegetnek. Skót juhász.
2013. ápr. 1. 09:02
 9/16 anonim ***** válasza:
0%

mosolyogtam a két válaszon :) a husky egész biztosan nem fogná fel játékként ha a gazdival szemben valaki fenyegetőleg lépne fel. ugyanis a kutya megérzi a veszélyt és főleg azt ha a gazdi megijed. ami valljuk be egy automatikus rekció az első pillanatban. az már megint más kérdés hogy ezáltal meghátrálunk vagy felvesszük a harcot az idegennel szemben.

a domináns gazdit pedig nem hiszem hogy a kutya csak nézné miközben elgyepálja a támadót. szerintem ő is részt venne a gazdival egyetemben a bunyóban.

nekem pitem van. őszintén szólva még nem kerültem ilyen helyzetbe és valljuk be nem is szeretnék. ugyanakkor nekem is az a véleményem hogy a kutyám megtámadná azt akitől félek. ösztönös rekciója ez hogy a gazdinak baja nem eshet. ő is befeszül egy két olyan fazonra akit ugy vél nem szimpi de amint jelzek neki a pórázzal vagy ha nincs pórázon, hanggal akkor nem foglalkozik az illetővel. bár a fél szeme egész biztos még így is rajta van. egyszer a párom eljátszatta a családtagjaival hogy tegyenek úgy mintha vernék őt meg e védi a kutya. hát megvédte. igaz akkor még kölyök volt. ma már nem játszanak ilyet mert nem olyan buli "hergelni" egy hatalmas pitet, amelyik még ha nem is ugrik de elég durva szinten morog arra aki a "második számú" gazdiját bántani akarja.

2013. ápr. 1. 10:20
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
A huskym elfutna, mert drágám retteg még a hangos szótól is. A kiskutyámon viszont nagyon meglepődtem. Róla is azt gondoltam, hogy faképnél hagyna, mire tegnap egy ketyós pali ijesztően közelített felém meg valamit dörmögött, mire a kiskutyám olyan dühödt ugatásban és morgásban tört ki, hogy alig bírtam lecsitítani. Szóval ő beállna mellém ha baj lenne.
2013. ápr. 1. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!