Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Mit tenne a kutyád, ha valaki...

Mit tenne a kutyád, ha valaki sétáltatás közben megtámadna téged? Milyen fajta?

Figyelt kérdés
2013. ápr. 1. 01:32
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

kaukázusi kanom van, olyan szuicid elmebeteggel még nem találkoztunk, aki szembe mert volna szállni vele, de olyan már előfordult, hogy morogva állt közém és a veszélyforrás közé.

egyébként a kutya nem azt érzi elsődlegesen, hogy az idegen támadni akar-e vagy sem, hanem a gazdája hangulatváltozásait. volt olyan eset, amikor vaklárma volt a parám, nem akart bántani az illető, de annyira horrorisztikus körülmények között került elém, hogy hipp-hopp felugrott a pulzusom, elárasztott az adrenalin, a kutya pedig reagált. morgásnál sosem kellett továbbmennie egyébként, és ahogy az én idegeim is csillapodtak, úgy ő is lehiggadt és mentünk tovább.

2013. ápr. 1. 12:56
 12/16 anonim ***** válasza:
Yorkshire terrier. Biztosan iszonyatosan ugatna, de el nem tudom képzelni, hogy megtámadná az illetőt.
2013. ápr. 1. 14:32
 13/16 anonim ***** válasza:
45%
Valaki megsúgná miért kellett azért lepontozni mert a mudim megvédett? Nem mindenki azért tart kutyát, hogy az mindenkit imádjon! Ráadásul ő legalább igazából megvédett, és nem félelemből vagy dominánciából tette és irányíthatatlanul mint ahogy egy-két válaszból világosan kitűnik. Amúgy nekem eleinte fogalmam sem volt, hogy mit akarnak tőlem, szóval nem azért védett meg, mert érezte, hogy milyen a hangulatom.
2013. ápr. 1. 14:46
 14/16 anonim ***** válasza:

Sétáltatás közben a semmiből hirtelen előttünk állt egy hegyomlás méretű kaukázusi.Sötét volt,meg tél.Először engem akart megtámadni,de a kutyám (amstaff) elém állt,így neki ment a kutya.A sajátomra rászóltam,hogy ne támadjon,mert nem szívesen néztem volna végig egy kau-staff harcot.Pont mikor rászóltam az enyémre,és az mögém állt,akkor rohant felénk a kau gazdája és betessékelte az udvarba.Mint kiderült,a kocsijával állt be a kertbe és akkor látott meg minket az ő kutyája.A kutyára nem haragudtam,csak a gazdára,mert iszonyat felelőtlen volt és még neki állt feljebb.

"Szegény Döme,meg is halhatott volna!Öreg ő már a harchoz!"

11 éves volt a Döme,és a kedves gazdi nem akarta elhinni,hogy Dömécske kezdte a dolgot :)

2013. ápr. 1. 15:52
 15/16 anonim ***** válasza:

Az agaram először kitérne, de utána valószínű oda, odaharapna.

Viszont a másik kutyám komondor, így senki nem olyan hülye, hogy megtámadjon minket. Ő harapna és felborítaná a támadót.

2013. ápr. 1. 15:52
 16/16 anonim ***** válasza:
Ilyen szerencsére még nem történt, de egészen bizrosan megvédene. Ahogy észrevettem, számára a gazdi az első. Egyszer amikor egy kóbor kutya jött felénk (félek az idegen kutyáktól), én ösztönösen a kutyám elé álltam, mert alig volt 4-5 hónapos, ő azonban kikerült és rámorgott arra a kutyára. Szóval szerintem igen:) amúgy kuvasz
2014. aug. 27. 02:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!