A Garfield1 filmben Odi a kutya milyen fajta? Szerinte egyébként keverérk. Várom válaszotokat!
Itt azt írja, hogy beagle. Én is beagle-re tippeltem volna magamtól, de nem gondoltam, hogy tényleg az lenne, mert nem egyértelmű. :D
Híres beagle-k [szerkesztés]
Lyndon B. Johnson amerikai elnöknek három beagle kutyája volt: Him, Her és Edgar.
A rajzfilm-figura Snoopy is beagle.
További híres rajzfilmhős beagle-ek: Odie (Garfield örök ellenfele), Underdog, és a Kacsamesék Beagle Boys figurái.[1]
A Star Trek: Enterprise filmben Jonathan Archer kapitányt alakító Scott Bakula beagleje a filmben is többször megjelenik.
I. Erzsébet angol királynő beagle-kkel vadászott
A Wallace és Gromit című angol gyurmafilmek Gromit nevű szereplője.
wikipedia is beagle-t ír
4es sok példát felhozott de ezeknek jó ha a fele tényleg beagle. Garfieldben tuti nem az, talán valami drótszőrű tacskó, a képregényben meg aztán egyáltalán nem hasonlít semmilyen kutyához. A kacsamesékben sem beaglek vannak :)
Wallace és Gromit, szintén semmi beagle.
Ami tuti az Archer kutyája Portosz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!