Mi a helyes megoldás? Nem véleményeket és szemrehányásokat várok, mert ez a kutya a mindenem, és soha nem bántanám ok nélkül, hanem ki mit tenne a helyemben, ha belegondolna, hogy ha az ő kutyájával történne ilyen?
Szerintem az utóbbi a megoldás
Úgy nem fog szenvedni többet
2 éves? Hát mi lett vele?
Műtétet senki nem javasolt?
Mutasd meg másik orvosnak is. Több szem többet lát.
Ha pedig Ő is az mondja, hogy menthetetlen, akkor sajnos el kell engedni. (de hátha van más megoldás)
Szia!
Nagyon sajnálom ami a kutyáddal történt.
Mielőbbi gyógyulást és sok-sok kitartást kívánok:)
Látom már nem mostani a kérdés, nem célom most a válaszommal feltépni a sebet, de én is azt tudom mondani, hogy ha a lebénult résszel már nem tudnak mit kezdeni, tehát azt már sehogy sem lehet helyrehozni és marad ez az ürítési probléma, az akkor sajnos már olyan helyzet, amikor jobb elengedni a kutyust. Ez tényleg rossz neki is, neked is, mindenkinek. Ráadásul 2 éves kutya még fiatal, szenvedés lenne neki úgy leélni az életét.
De ha esetleg sikerült megoldást találni és jól vagytok, akkor mindenképp írd meg.
Ha viszont el kellett altatni, akkor őszinte részvétem, az én kutyámat is altatni kellett, mi 10 évvel többet töltöttünk együtt, az utolsó években már számítani lehetett rá, hogy hamarosan eljön az idő, de ez sosem könnyű. Az első napok a legrosszabbak, aztán pár hétig még nem találja az ember a helyét, de a hónapok elteltével fokozatosan a helyére kerül minden és sikerül feldolgozni a történteket és idővel eltűnik minden rossz, a szomorúság és minden és csak a szép emlékek maradnak és újra képes szépnek látni az életet az ember, a szeretett társa, kutyusa nélkül is, aki persze mindig hiányozni fog neki és akire mindig szeretettel fog gondolni.
Sajnos az állattartás része ez is, van amikor nehéz helyzetek adódnak. Kitartást kívánok, bárhogy is alakult végül a dolog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!