Ennek a lónak szarvasnyaka van?
[link] Nem igazán tudom megállapítani...ha ez nem szarvasnyak, linkeltek olyan képet, amin olyan nyakú ló van?
Egy másik kérdés: A szarvasnyakat lehet valahogy korrigálni? :)
Előre is köszönöm!
Egyszer néhány éve kíváncsiságból elmentem egy lovasiskolába, ahol konkrétan behúzatták velem a ló fejét, aztán megdicsértek, hogy milyen szépen beadta a fejét a ló. Nem azt mondom, hogy nem kell tarkóban engedtetni a lovat, de nem egy kezdő osztálylovaglás során, ahol egyrészt semmi sincs elmagyarázva, másrészt ebből a pozícióból sehova nem alakítják tovább a lovat, nincs összeszedő munka, ez a cél, hogy szépen kerekítsen... Aztán meg csodálkoznak a lovasok, hogy vagy vonal mögé megy a lovuk, vagy megunja a szájtépést és vonal fölé küzdi magát, elveszik a kontroll felette, elmegy a vállán, vagy belefekszik a kézbe, stb.
(Szerintem nem a nullás lovakat kellene lecserélni, hanem a "nullás" oktatókat, mert a lovasoktatóit egy kezdő lovas le tudja tenni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!