Ha a faluban sétáltatom a lovam és odarottyant fel kéne szednem?
Miért is nem "elvárható" a 20-20 perces séta?
Ugyan már dehogynem elvárható. Piszkot csináltál, közben nem tudod felszedni, tehát utána szedd fel, hozd helyre. Kulturált országokban így megy...
Persze, csak azért nem csinálod, mert az aszfaltra pottyintott lószar jó a természetnek, igaz? Direkt környezetvédő megfontolásból.
Vagy most jutott eszembe, hogy lehet, hogy azért nem elvárható tőled a 2*20 perc séta, mert 90 éves vagy. A lovon még éppen megmaradsz, de sétálva már bizony tizenöt másodpercenként pihenned kell...
Bocs, akkor nem szóltam, tőled már tényleg nem elvárható, majd mások takarítanak utánad, pár év, és pelenkáznak is.
Az meg se fordul a fejemben, hogy egy fiatal ember lennél, akinek lovon feszíteni az megy, de eltakarítani maga után, azt már nem, azt már csinálja valaki más.
"Amúgy pedig szerintem viszonylag ritka eset, hogy az ember faluban, városban lovagolgasson, hacsak nem szenved nagyon komoly feltűnési viszketegségben. Mert amúgy mi a jó abból a lónak vagy a lovasnak?
De csak hobbiból a faluban sétálgatni hülyeség"
Gabka77
Nem erre a véleményedre voltam kíváncsi köszönöm...
A csikót épp forgalomhoz szoktatom, remélem nem bántottalak meg ezzel! Tudtommal te vagy annyira okos hogy tudd hogy egy lovat szoktatni is kell bizonyos dolgokhoz, mielőtt felül rá az ember és kimerészkedik terepre.
A többieknek köszönöm a választ. Valakit zavar, valakit nem.
De annál a válaszolónál a pont, aki leírta hogy sokkal több az utcán eldobált szemétdomb. Valamiért pont ez nem zavarja az embereket.
Normális embert a szemétdomb is zavar, meg a lószar is...
Szemetet se hagyok magam után és lószart sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!