Ha a faluban sétáltatom a lovam és odarottyant fel kéne szednem?
Úgy tudom van egy olyan rendelet, hogy a lovasoknak is fel kell szedniük a piszkot. Na de nehéz elképzelni hogy fogom a csikót, közben lapátolom bele a szart a zacskóba majd lóbálom a kezembe a nagy adagot és sétálgatunk tovább egy remélhetőleg közelgő kukához.
Ez még nem is akkora gond, na de lóhátról vagy kocsiról nehezebben tudom elképzelni.
De nem is ez itt a lényeg, hanem hogy mennyire szúrkálnának a faluközpont közepén gőzölgő trágyáért.
kérdező
semmit sem kell csinálni.
felénk rengeteg embernek van lova...senki sem szedi, főleg nem hintóról, vagy kocsiról ugrálva...:)
Hát felénk is rengetegen vannak akik nem szedik fel a kutyák után. Mégis mérgelődök miatta. Lovak is oda szoktak pottyantani, az miatt még jobban, mert fel kell szednem, mert ha kiállok a kocsival, nem akarok belehajtani.
Én megértem, hogy körülményes meg minden, de bosszantó, hogy a rendszeretetem miatt mások után pucolom a nem is a tulajdonomban lévő területet.
A bécsi fiákeren így néz ki:
Egyébként a kérdésre a válasz az, hogy jog szerint nem szennyezheted be az utat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!