Kezdőoldal » Állatok » Lovak » Kinek van lova?

Kinek van lova?

Figyelt kérdés
Lassan készülünk venni.Érdekelne a tapasztalatok,hogy mennyi ideig kerestétek,kivel mentetek megnézni?Mit csináltatok az első napon amikor megvettétek,mennyiiszer jártok ki hozzá,hány évesen vettétek stb.,tehát az egészre kíváncsi lennék.Nekem a szüleim nem értenek a lovakhoz,én még csak egy éve lovagolok,de továbbra is járnék az oktatomhóz,ez nem jelent gondot?

2013. okt. 6. 17:19
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%
Ahova játok lovagolni ott közel 100 ló van, és minden nyáron segítek belovagolni a csikókat. (Megfogom őket amígy felülnek rá, lefutószárazom.. stb) A legelőről kellett behozni a csikókat a lovardába. Megkért az oktatóm, hogy hozzak be egy csikót. Bementem a legelőre, megálltam. Nézegettem a legelő csikókat. Az egyik engem nézett a csóka szemeivel. Majd fogta magát és barátságosan odajött hozzám. Ráadtam a kötőféket, és bevezettem az istállóba. Nagyon megtetszett. Másnap elkezték nyereg alá szoktatni. Mindenki ,,Izgult", hogy mit fog csinálni. De nemcsinált a világon semmit! Másnap megpróbált felüni rá az oktatóm. A többi csikó ugrált, rúgott, bakolt. Neki semi rossz szándéka nem volt. Pár hét után már én lovagolgattam. Nagyon megszerettem, érzetem, hogy ő az igazi. 2 hónap mulva ugrattunk egy kis x-et. Nagyon ügyes kis ló. Sokáig csak én lovagoltam. 4 hónap után, amikor már teljesen be volt lovagolva, kicsiket is lovagoltattak rajta. Nagyon sokan beleszerettek, hisz őt nem lehet nem szeretni. Sokan meg akarták venni, nagy szomorúságomra. Egyik hétvégén úgy volt, hogy én megyek ki vele terepre. Az oktatóm közölte velem, hogy másik lóval kell kimennem, mert jönnek megnézni. Nagyon szomorú lettem, már nem volt kedvem kimeni terepre sem. Bementem a karámba elbúcsuzni tőle, azt hittem, hogy többé nem látom. Már a terepről is visszajöttek a többiek. Majd megjöttek az érdeklődök. Már eleve lószálítóval jöttek. Amikor megjöttek a szüleim értem, mindent elmeséltem. S ekkor elmondták a életem legjobb hírét. Már korábban lefoglalózták Nimródot, mert karácsonyi ajándéknak szánták. (ősz vége fele volt) Én sírva fakadtam örömönben. Megbeszélték az oktatómmal, hogy megvennék. Az érdeklődők addig megnézték a lovardát, amíg mi megvettük a leendő lovamat. Azonnal fel is nyergeltem, majd kiemntem vele a pályára. Akkor még nem is selytettem, hogy ilyen jövőnk lesz. Már lassan 2 éve vagyunk társak és egyben a legjobb barátok.:) Én így találtam életem szerelmére. Ez a mi történetünk
2014. febr. 9. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!