Van akinek a lova kicsit kisebb a kelleténél?
Figyelt kérdés
a lovam marmagassága a a vállamig ér. Van valaki akinek ugyanekkora a lova "mérete"??? Vagy van akinek kicsit kisebb lova van a kelleténél? Nem rossz?2013. jan. 4. 13:21
1/14 anonim válasza:
Nekem van egy öszvérem és kb akkora lehet mint a tied
2/14 anonim válasza:
magasságodtól függ a és a korodtól :)én 168 cm vagyok és a fejembúbjánal van a ló marja és még növésben van :)
3/14 anonim válasza:
Az én lovam marja a vállamig ér.
Azt mondják, hogy még éppen belefér, és jók vagyunk együtt. Ha rajta szoktál lovagolni, és megvan az egyensúlyod, akkor nem gáz. Feltéve, hogy már nem nősz tovább.
Viszont ha felülsz mondjuk magasabb lóra, és egy ideig rajta lovagolsz, furcsa lesz visszaülnöd a sajátodra, újra meg kell szoknod, hogy máshol van a súlypontod.
4/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Én 180 vagyok
2013. jan. 4. 14:09
6/14 anonim válasza:
nekem majdnem 10 centivel a vállam alatt vannak.. :) igaz, még csak most szoktatom őket, úgyhogy nem lovagolok még rajtuk, így nem mondtak ilyeneket.. :)) de szerintem ha a válladig ér, az pont jó :)
7/14 anonim válasza:
A magasság mellett nagyon fontosa súly - a tiéd és a lóé is. Ha a lovad erősebb felépítésű akkor abban az esetben is megfelelhet neked ha alacsonyabb. Ezt látatlanban nem lehet megítélni, jó lenne látni egy fotót.
8/14 A kérdező kommentje:
Én 75 kg vagyok a lovam meg 400-430 között
2013. jan. 4. 16:17
9/14 anonim válasza:
Itot du Chateau ha jól tudom kb 150 cm marmagas, és 160-on versenyzik. Nem számít hogy mekkora a ló, ha te nem vagy túl nehéz, és az alapján amit írtál nem vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!