Mennyit ér egy kecske vagy kettő? Valyon lehet belőlük egy kisebb póni cserét csinálni?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 18:12
1/9 anonim válasza:
Hát nem hinném, két kecske felér egy póni lóval...
2/9 A kérdező kommentje:
Hát igen erre én is gondoltam de azért megkérdeztem XD köszi:D
2011. ápr. 24. 18:31
3/9 A kérdező kommentje:
És valyon egy malacért? vane gy elég kövérXD
2011. ápr. 24. 18:32
4/9 anonim válasza:
Hát megmondom őszintén, nem tudom ezen állatok értékét..:) de szerintem egy póni azért nem cserélendő el haszon állatokkal. Inkább vegyél, vagy ha nem akarsz venni lehet örökbe fogadni is akár... De ha gondolod alkudozz valami gazdával, hátha bejön..XD
5/9 tetris válasza:
Adj fel egy hírdetést! Egy-két kecske, vagy egy dagadt disznó elcserélendő pónilóra. Minden megoldás érdekel! Jelige: Mekk Elek
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi:) Am igen gondolkodtam az örökbefogadáson köszi mégeygszer:D
2011. ápr. 24. 18:46
7/9 anonim válasza:
Egy felnőtt kecske, ha fejős + jó fajta max 15ezer. Egy normál, semmi extra kecske akciósan 8ezer.
8/9 anonim válasza:
hát attól függ hogy a malacod milyen súlyú ha van olyan százötven százhatvan kg az ötvenezer körűlmozog egy választási póni hatvanezer körűl ár egyeztetéssel lehetséges
9/9 A kérdező kommentje:
KÖszi mindenkinek ! :)
2011. ápr. 26. 17:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!