Mit csináljak! Szerintetek?
Eladtuk a lovamat 2 hónapja! (első lovam) És most nem merek kimenni vagy nem akarok... m... nem tudom! (a volt lovam még ott van a lovardában) Kérlek segítsetek! Mit csináljak vagy valami :'( (normális válaszokat vagy tanácsokat várok)
Előre is nagyon köszönöm hogy segítetek!
Hogy érted hogy nincs bátorságod kimenni?
Tisztességes adás-vétel volt nem? Gondolom nem kell attól félned hogy baseball-ütővel várnak.. :)
Vagy miért nem mersz kimenni? Félsz hogy sírni fogsz ha látod hogy már nem a tiéd? Vagy miért?
Szerintem teljesen egyértelmű a problémája.
Rossz lesz látni, hogy ott van, és hogy nem mehetsz csak úgy be a boxába, nem nyergelheted fel, nem dolgozhatsz vele...
Szerintem ha más nem nagyon köt abba a lovardába, ne menj oda. Csak a saját szíved fájna tőle. Feltéve, hogy biztos, hogy nem veszitek vissza, hogy biztos, hogy nem ülhetsz rá, nem hozhatod ki, nem foglalkozhatsz vele.
Szerintem próbáld meg kerülni a lovit, csak magadnak ártanál. Nem tudnál boldogan oda menni hozzá, hogy tudod, semmit nem csinálhatsz vele, míg eddig csinálhattál.
Mennyi ideig volt a tiéd?
És lehet tényleg segítene, ha elmesélnéd, hogy mi történt :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!