Mit vegyek fel versenyre, ha hideg van?
Figyelt kérdés
Egy szál zakóban biztos kockára fogok fagyni. Fekete, vagy fehér kabát elfogadható díjlovas, és díjugró versenyre?2013. okt. 3. 21:38
1/4 anonim válasza:
Esőben elfogadják az esőkabátot, fedeles versenyen, télen pedig lehet dzsekit hordani. Gondolom, ilyenkor már nem kültéri verseny van. Ha mégis, akkor pláne el kellene fogadniuk a kabátot.
Szerintem kérdezz rá nevezéskor, el kell hogy mondják, mit engedélyeznek.
Zakó alá egyébként tudsz fölvenni pulcsit, akkor nem fázol.
2/4 x) válasza:
Én ezt úgy oldottam meg régebben, mikor még versenyeztem, hogy vagy a zakó+ing alá öltöztem (trikó, hosszúujjú és rá a versenying), vagy vittem egy jó meleg pulcsit/kabátot és mihelyt vége volt a körömnek fölvettem. De egyébként egy kicsit elegánsabb fekete kabát is megtesz, szerintem is engedélyezni fogják ilyen hidegben.
3/4 anonim válasza:
Nem értek hozzá, de ugró versenyen szerintem elég sok mindent elfogadnak, én láttam már neonrózsaszín pulcsit is. Persze az a biztos, ha rákérdezel.
4/4 A kérdező kommentje:
Szerencsém volt végül az időjárással, még simán zakóban is melegem volt, annyira sütött a nap. :) Köszönöm az ötleteket azért!
2013. okt. 6. 23:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!