Így mehetnék vele díjlovas versenyre?
Figyelt kérdés
Most vettem a lovam, egy A szinten versenyzett díjló, de nyugodt, megbízható. Én nem vagyok olyan tapasztalt, próbálok gyakorolni rajta, néha szépen támaszkodik, máskor csak csillagvizsgál. Egy hete van nálam, mostanra nyugodott meg az új helyén. 3 hét múlva lenne egy díjlovas háziverseny a szomszéd városban, elvinném, de nem tudom, ott hogy viselkedne. Idegeskedne versenyen is? Keressünk egy edzőt, mielőtt belevágunk? Nem regisztrált versenyről van szó, csak az ottani meg a környékbeli lovardák bértartói, lovasai közt van a verseny.2013. szept. 20. 21:55
1/3 anonim válasza:
edző nélkül nem könnyű,mert nem látod fentről a hibáidat és a lovat sem. Érdemes edzőt fogadni mindehogyan. Azt ,hogy milyen lesz a ló idegen helyen,csak akkor dől el,ha elviszed. Ha másra nem,max arra jó lesz ez a verseny ,hogy szokja a ló a versenykörülményeket,és a négyszöget.
2/3 anonim válasza:
Ha az a cél, hogy jó eredményt érjetek el, akkor még inkább várj vele. Ha csak szoktatni akarod, akkor vidd esetleg, de szerintem nagyon korai, még csak egy hete dolgozol vele, ráadásul edző nélkül...
3/3 anonim válasza:
Keress edzőt, a nélkül nem is nagyon van miről beszélni - elronthatod a lovat, míg megfelelő edzővel te is és ő is olyan szintre juthattok, hogy akármilyen helyszínen vagytok épp, a ló szépen dolgozik, és nem balhé megy, meg az, hogy talán már támaszkodik, és a kiképzési skála legeleje mintha már menne. :) Megéri, mert rettenet sokat lehet fejlődni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!