Ez most akkor hogy is van?
Figyelt kérdés
aszt olvastam itt hogy a ló megmutatja hogy milyen ember vagy amikor lovakközelében vagyok szelíd és gyengéd vagyok de amikor meg nincs ott a ló hajlamos vagyok kiabálni de mióta lovagolok már kevésbé?2013. szept. 7. 14:26
1/3 anonim válasza:
A ló közelsége megnyugtat,mivel ez egy életforma és ilyenkor elfelejtődnek pár órára a hétköznapi iskolai,munkahelyi problémák stb. Ilyenkor sokkal nyugodtabb,türelmesebb az ember. Egyébként ló jelenlétében nem is szabad idegesnek lenni,mert átragad rá. Néha nekem sem sikerül betartanom,de amikor lovagolok tény,hogy nyugodtabb,felszabadultabb vagyok.
2/3 A kérdező kommentje:
11 éves vagyok és a suliban sokszor csúfolnak mert a fogam kicsit kijebb van mert kicsi az állkapcsom ! és ez nagyon feszülté tesz de a lovak közelében minden elmúlik
2013. szept. 7. 16:15
3/3 anonim válasza:
ez minden hobbinál így van amit nagyon szeret az ember
valaki akkor nyugszik meg, ha kint ül a tóparton és horgászik, valaki akkor, ha a műhelyben szerelget
a lényeg az, hogy minden embert megnyugtat és felvidít ha azt csinálhatja, amit szeret
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!