Milyen lófajtát ajánlotok?
4 éve járok egy tanyasi lovardába. Lovagolok, lovakat gondozok, kakit szedek :D ilyenek. És vannak ott is, máshol is lovas barátaim akiknek lovuk van. Én személy szerint imádom és már régóta akarok lovat. Persze a szüleim nem díjazták. De most már úgy érzem méltó lennék egy lovat gondozni és a szüleim is beleegyeztek.
A lovat inkább hobbilóként használnám. De a lovardában vannak kisebb ugratópályák (azon is szeretném használni), és gyönyörű erdős területek (ahol ugyancsak szeretném használni).
Tehát hobbilónak, kisebb akadályok átugrásának, terepre is alkalmas lovat keresnék.
1. Arra lennék kíváncsi, hogy ti melyik lófajtát ajánlanátok?
Elképzelés: könnyen kezelhető, inkább középmagasságú (semmikép sem magas), kanca vagy esetleg herélt, színe mindegy lenne, 10 év vagy annál idősebb (bár persze ez nem a ló fajtához tartozik)
2. És ha esetleg időtök lenne rá megkérnélek, hogy ha lehet próbáljatok nekem keresni ilyen lovakat.
Én is kerestem már, de valahogy nem találtam vagy nem annyit találtam.
Az ár mindegy lenne, bár nem akarok hormonális összegeket fizetni ugyanakkor nem is szeretném leolcsózni.
Válaszaitokat előre is köszönöm. :)
Ő szerintem minden szempontból tökéletes, és még sokáig a társad lehet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!