Kezdőoldal » Állatok » Lovak » ízületi kopásra milyen tápot...

ízületi kopásra milyen tápot ajánlotok?

Figyelt kérdés

Tegnap elhívtam egy állatorvost a lovamhoz, csak úgy átvizsgálásra, és azt mondta, hogy a jobb elejében már kattog az izület, és elkezdtek kopni az ízületei. Azt mondta, hogy még egyáltalán nem vészes, és hogy vitaminos táppal/kiegészítővel ez helyre is hozható. (Mint az idős embereknél a proenzi-3).

Konkrét termékre/márkára gondolok van, aki használ ilyet? Mi vált be a legjobban? Milyen árban van?

2013. aug. 30. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
zselatin por :)
2013. aug. 30. 20:11
 2/4 anonim ***** válasza:
a zselatin por is használ ismerősöm már próbálta vagy zöld kagyló de lónak nem tudom mekkora adag kell és nem is biztos hogy gazdaságos.
2013. aug. 30. 21:15
 3/4 anonim ***** válasza:
Kiegészítőt lehet neki adni, ugyanaz, mint embernek zöldkagyló/hilauronsav/glükozamin stb. Baromi drága, havi 20-30 ezer Ft-os plusz kiadás, és ezek az olcsóbb termékek. Abban pedig ne reménykedj, hogy 1-2 szer megveszed, sokkal reálisabb eset, hogy nem hoz semmit rendbe, csak tünetmentesít amíg kapja, tehát állandó költség.
2013. aug. 31. 08:38
 4/4 anonim ***** válasza:
én csak a saját példámmal tudok hozzászólni, mikor a kutyánknak kikopott a csípője, de úgy hogy már rá sem állt a lábára kapott zöld kagylót egy dobozzal és helyrejött azóta nem kellett hozzányúlni ez volt 3 éve és a kutya már akkor sem volt fiatal szóval használ és nem kell folyamatosan adni csak kúraszerűen. A zselatin hatásos lóban is megfizethető csak nem tudom hol lehet nagyobb kiszerelésben kapni.
2013. aug. 31. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!